Masterclass Geluk

zaterdag 21 mei 2022 20:30 t/m 22:30

Vervangende datum ivm corona 2020 Vergeet alle zelfhulpboeken over geluk. Neem afscheid van zelfbenoemde geluksgoeroes. Stop met mindfulness, yoga of meditatie! Guido blijft ver weg van zweverig gedoe en belicht de wetenschappelijke kant van geluk. Wat is geluk concreet? Waarvan worden we gelukkiger? Weijers volgde Masterclasses over ‘geluk‘ aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over dit onderwerp en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Uitdagende quotes, sterke anekdotes en korte verhalen komen voorbij en laten zien wat ons gelukkig maakt en hoe we ons geluk kunnen beïnvloeden. Antwoorden op vragen. We beloven geen ‘cabaret’. Wel garanderen we dat u met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan u bent gekomen. GEEN CABARET WEL GRAPPIG Ook op jacht naar meer geluk? Dit is een voorstelling die Kulturhus Borne presenteert in samenwerking met Schouwburg Hengelo. Aanvang: 20.30 uur Entree: € 25,00, inclusief pauzedrankje

Locatie