Corine Hofstra.
Corine Hofstra.

Column Corine Hofstra: Sinterklaas weer aangekomen in Borne!

Algemeen

BORNE - Het was een komen en gaan van bijzondere mensen afgelopen weekend in Borne! Allereerst natuurlijk Sinterklaas met een grote groep pieten die zaterdag door een grote menigte met kinderen enthousiast werd verwelkomd. 

Op het Dorsetplein stond weer een heel groot scherm waar alles weer live te volgen! Van beelden van het podium, door naar het Rheineplein tot de fanfare: je hoefde niks te missen. BorneBoeit heeft het hele spektakel live vastgelegd, je kon zelfs thuis meekijken. En terwijl het centrum op de kop stond en iedereen mee danste op De Pietendrop, was het veel plekken in Borne, Hertme & Zenderen ook een komen en gaan van jonkvrouwen, adjudanten en prinsen. Alaaf!

Het is na twee jaar afwezigheid eindelijk weer tijd om de elfde van de elfde goed te vieren. C.V. De Melbuulkes, C.V. De Toet’nbloazers, C.V. de Doldraejers, K.V. De Angorageiten & C.V. De Kolkleu: ik wens jullie een fantastisch carnavalsseizoen boordevol creativiteit en mooie momenten!

Over creativiteit trouwens gesproken: afgelopen vrijdag schoof ik aan bij het eerste carnavalsoverleg in mijn nieuwe buurt. Blijkt carnaval hier helemaal een ding te zijn! Na een hele gezellige brainstormavond is alles bepaald (staatsgeheim!). Compleet met thema, werkgroepen en klusmiddag. Gewoon helemaal all the way en ik vind het fantastisch. Zo blij met mijn nieuwe huis en nieuwe buren en allerleukste buurt van Borne!

Corine Hofstra
Visit Borne

Kijk voor alle leuke activiteiten voor jong en oud in Borne de komende tijd op: www.visitborne.nl

!
Afbeelding
Lions zamelen weer waardepunten in voor de Voedselbank 1 dec, 11:29
Afbeelding
Jongerenkoor ConBrio presenteert Kerstconcert 30 nov, 14:26
Afbeelding
Aangepaste trap voor 3-jarige Lotte 30 nov, 14:15
Afbeelding
Met je buurt bomen planten 30 nov, 13:24
Afbeelding
Collectanten gezocht voor Hersenstichting 30 nov, 13:22
Afbeelding
Samen Kerken: Leer ons de liefde voor de vrede 30 nov, 13:18
Afbeelding
Roland Kaiser komt zingen in Gronau 30 nov, 11:13
Afbeelding
NIVON-presentatie en volkskerstzang in Hengelo 30 nov, 11:12