Afbeelding

Column Irene Pigge: Straalverliefd

Algemeen

Irene Pigge is samen met haar man eigenaar van het koffiewinkeltje op het station van Borne. Een druk punt, waar veel ontmoetingen plaatsvinden en reuring is. In Hart van Borne vertelt zij wat zij er zoal meemaakt.

Nu ik nog even uit de running ben, heb ik alle tijd om mijn socials in de gaten te houden. Ook al ben ik zelf nog niet altijd helemaal in de stemming er op uit te trekken, ik vind het leuk om te zien wie dit wel doet. 

Ik zag geweldige foto’s voorbijkomen van mijn lieve vriendin Saskia met haar vriend. Hun eerste date begon op het station van Borne. Ze had bij ons in de zaak afgesproken, op de dag van de Slag om Borne. Ze zou met ons meestrijden en het leek haar een leuk idee om nog meer spanning toe te voegen. En ik kon mooi de rol vervullen van chaperonne. Niet dat ik veel invloed had, want ze grapte ’s avonds dat ze mooi hadden staan zoenen in het fietsenhok.

Ook op een station kun je zeker de liefde vinden!

Ik grinnikte dat dit mooi voer was voor mijn column en ik mocht over haar schrijven. Toch voelde ik enige schroom, want stel je voor dat het nest onder de boom zou liggen voor de inkt droog was. Maar we zijn nu al enige weken verder en de tekenen lijken gunstig. Twee stralende koppies vanaf een mooi uitgelicht GLOW in Eindhoven. Zou het komen door al die lampen dat Saskia zo straalt of komt dit door haar nieuwe vlam? Hoe dan ook, we mogen de Slag om Borne niet gewonnen hebben, maar Sas kon er zomaar eens met de hoofdprijs vandoor zijn gegaan: de liefde!

!
Afbeelding
Lions zamelen weer waardepunten in voor de Voedselbank 1 dec, 11:29
Afbeelding
Jongerenkoor ConBrio presenteert Kerstconcert 30 nov, 14:26
Afbeelding
Aangepaste trap voor 3-jarige Lotte 30 nov, 14:15
Afbeelding
Met je buurt bomen planten 30 nov, 13:24
Afbeelding
Collectanten gezocht voor Hersenstichting 30 nov, 13:22
Afbeelding
Samen Kerken: Leer ons de liefde voor de vrede 30 nov, 13:18
Afbeelding
Roland Kaiser komt zingen in Gronau 30 nov, 11:13
Afbeelding
NIVON-presentatie en volkskerstzang in Hengelo 30 nov, 11:12