Het gaat weer gezellig worden!
Het gaat weer gezellig worden!

Het Grote Ditist Bingo Bloasfeest 2022 zondag

Algemeen

Dweilorkest ‘Ditist’ organiseert op zondag 27 november wederom haar eigen dweilfestival. Op dit festival treden diverse top dweilorkesten uit Twente op ter voorbereiding op het komende carnavalsseizoen en om zich te laten horen aan andere collega orkesten.

BORNE - Het is altijd een gezellig en ontspannen festijn voor elke kapel omdat er niet wordt gejureerd en er dus zonder wedstrijdspanning gespeeld kan worden. De volgorde van de optredens wordt bepaald door een levensgrote Bingomolen waaruit ná elk optreden een nummer rolt corresponderend met een nummer die elke kapel ontvangt bij aankomst, deze kapel is dan de volgende in de rij om hun muzikale kunsten te laten horen en zien. In de pauzes is er muziek door EGH Music. Het geheel vindt plaats bij café Brockie in Bornerbroek, aanvang 15.00 en de entree is gratis.

‘Ditist’ is in 1996 opgericht in Borne en bestaat dus al ruim 26 jaar. Het dweilorkest speelt het hele jaar door in Nederland en Duitsland o.a. op bedrijfsfeesten, bij jubilea, op Schützenfesten en natuurlijk door heel Twente tijdens de carnavalsdagen. Deze optredens staan in het teken van gezelligheid en het vermaken van het publiek met een goed stukje muziek. Het repertoire is zeer breed. Het reikt van nummers van Queen en Golden Earring tot nummers van DJ Paul Elstak en Anita Meijer. Kortom, voor elk wat wils!

!
Afbeelding
Lions zamelen weer waardepunten in voor de Voedselbank 1 dec, 11:29
Afbeelding
Jongerenkoor ConBrio presenteert Kerstconcert 30 nov, 14:26
Afbeelding
Aangepaste trap voor 3-jarige Lotte 30 nov, 14:15
Afbeelding
Met je buurt bomen planten 30 nov, 13:24
Afbeelding
Collectanten gezocht voor Hersenstichting 30 nov, 13:22
Afbeelding
Samen Kerken: Leer ons de liefde voor de vrede 30 nov, 13:18
Afbeelding
Roland Kaiser komt zingen in Gronau 30 nov, 11:13
Afbeelding
NIVON-presentatie en volkskerstzang in Hengelo 30 nov, 11:12