Corine Hofstra.
Corine Hofstra.

Column Corine Hofstra: laat de feestdagen maar komen!

Algemeen

Het leek in mijn beleving nog heel ver weg allemaal. De decembercadeaus, de Bornse winter, Sinterklaas & kerst. De lange nazomer en zachte herfst zorgde vorige week nog voor verbazing bij het horen van een kerstliedje op de radio.

BORNE - Maar nu schrijf ik een column op maandagochtend en kijk ik naar een besneeuwde pastorietuin en heeft het dik gevroren. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ineens denk ik: laat die feestdagen maar komen! En wat een heerlijke december hebben we voor de boeg. Extra aangeklede koopzondagen, Shopping by Candlelight, Kerstmis in Oud Borne, de ijsbaan op het Dorsetplein, een christmas-sing-a-long concert en de leukste theatervoorstellingen in het Kulturhus om een avondje (lekker warm!) te lachen. 

Tijdens dé cadeaumaand van het jaar is het belangrijk dat ik even mijn woorden hier pak om je te wijzen op het allerleukste cadeau in Borne: de Bornse cadeaupas. Het leukste cadeau om te geven en om te krijgen! De cadeaupas is inmiddels in te leveren bij meer dan 60 ondernemers. Ga er van uiteten, koop een lekker luchtje, een nieuwe garderobe, iets lekkers voor bij de borrel, stop het bij je nieuwe fiets, een stukje vlees voor tijdens het kerstdiner, iets moois voor in huis: de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit cadeau komt altijd goed van pas! En om jullie er nog extra op te wijzen halen we de grote stoepborden met mij en de cadeaupas erop weer uit de hal en verspreiden we ze in het dorp. Niet schrikken :-)

Corine Hofstra
Visit Borne

Kijk voor activiteiten in Borne op: www.visitborne.nl

!
Afbeelding
Lions zamelen weer waardepunten in voor de Voedselbank 1 dec, 11:29
Afbeelding
Jongerenkoor ConBrio presenteert Kerstconcert 30 nov, 14:26
Afbeelding
Aangepaste trap voor 3-jarige Lotte 30 nov, 14:15
Afbeelding
Met je buurt bomen planten 30 nov, 13:24
Afbeelding
Collectanten gezocht voor Hersenstichting 30 nov, 13:22
Afbeelding
Samen Kerken: Leer ons de liefde voor de vrede 30 nov, 13:18
Afbeelding
Roland Kaiser komt zingen in Gronau 30 nov, 11:13
Afbeelding
NIVON-presentatie en volkskerstzang in Hengelo 30 nov, 11:12