Corine Hofstra.
Corine Hofstra.

Column Corine Hofstra: heerlijk genoten bij Percussion Live!

Algemeen

Oeps nog 5 minuten om een column te maken. Gelukkig wist ik gisteren (ik schrijf dit op maandag) al meteen dat ik hier vandaag over zou schrijven: Percussion Live! 

BORNE - In de schouwburg in Hengelo vonden afgelopen weekend namelijk twee gave voorstellingen plaats. Wat een muziekgeweld! Met de percussiegroep uit Hertme als basis, afwisselend met gasten zoals zang- en gitaarduo Double6, 100 vocalisten samengesteld uit 4 koren uit Delden, Albergen, Zenderen & Hertme, een zangeres en een heuse didgeridoo speler was het 2,5 uur lang genieten. 

Na jarenlange voorbereiding konden ze eindelijk hun muzikale talent weer eens aan grote publiek laten horen! Dat we het hier hebben over een kwalitatief hoogstand slagwerkorkest was aan alles te merken. Meer dan eens zat ik mee te deinen op het ritme of zachtjes mee te zingen met het koor. En terwijl ik keek naar alle enthousiaste muziekliefhebbers op het podium, hoop ik stiekem ook dat ik ooit in staat ben om ritme te kunnen houden en bij hun op het podium te mogen staan.

Maar gezien de resultaten in het verleden bij de muziekles geef ik dat niet veel kans. Is nou ook weer niet zo heel erg, want ze gaan vast nog een keer zo’n gaaf showconcert geven en dan zit ik gewoon weer in de zaal. Ik ben dan die vrouw die zit mee te deinen :-) Een pracht staaltje werk door ons mooie Hertme!

Corine Hofstra
Visit Borne

Er valt de komende tijd nog van alles te beleven in Borne, voor jong en oud. Kijk voor een actueel overzicht van evenementen in Borne op: www.visitborne.nl 

Afbeelding
Maak je outfit iets spannender met Geisha 3 feb, 11:41
Afbeelding
Vereniging Theresia 2 feb, 16:38
Afbeelding
Inloopavond bij schaakvereniging 2 feb, 10:32
Afbeelding
FC Twente en Feyenoord delen de punten met 1-1 2 feb, 09:34
Afbeelding
Fraaie gift Bussemakerhuis 1 feb, 16:36
Afbeelding
Samen Kerken: Zonnelied 1 feb, 15:28
Afbeelding
Terugblik sport 1 feb, 14:23
Afbeelding
“We weten vaak niet wat we eten" 1 feb, 13:27