Corine Hofstra.
Corine Hofstra.

Column Corine Hofstra: heerlijk genoten bij Percussion Live!

Algemeen

Oeps nog 5 minuten om een column te maken. Gelukkig wist ik gisteren (ik schrijf dit op maandag) al meteen dat ik hier vandaag over zou schrijven: Percussion Live! 

BORNE - In de schouwburg in Hengelo vonden afgelopen weekend namelijk twee gave voorstellingen plaats. Wat een muziekgeweld! Met de percussiegroep uit Hertme als basis, afwisselend met gasten zoals zang- en gitaarduo Double6, 100 vocalisten samengesteld uit 4 koren uit Delden, Albergen, Zenderen & Hertme, een zangeres en een heuse didgeridoo speler was het 2,5 uur lang genieten. 

Na jarenlange voorbereiding konden ze eindelijk hun muzikale talent weer eens aan grote publiek laten horen! Dat we het hier hebben over een kwalitatief hoogstand slagwerkorkest was aan alles te merken. Meer dan eens zat ik mee te deinen op het ritme of zachtjes mee te zingen met het koor. En terwijl ik keek naar alle enthousiaste muziekliefhebbers op het podium, hoop ik stiekem ook dat ik ooit in staat ben om ritme te kunnen houden en bij hun op het podium te mogen staan.

Maar gezien de resultaten in het verleden bij de muziekles geef ik dat niet veel kans. Is nou ook weer niet zo heel erg, want ze gaan vast nog een keer zo’n gaaf showconcert geven en dan zit ik gewoon weer in de zaal. Ik ben dan die vrouw die zit mee te deinen :-) Een pracht staaltje werk door ons mooie Hertme!

Corine Hofstra
Visit Borne

Er valt de komende tijd nog van alles te beleven in Borne, voor jong en oud. Kijk voor een actueel overzicht van evenementen in Borne op: www.visitborne.nl 

Afbeelding
Prachtige donatie voor jeugdwerk damclub 13 uur geleden
Leerlingen van de groepen 7 en 8 van DE Optimist luisteren geboeid toe naar de les van adjudant en veteraan Frank Waanders.
Veteranen in de Bornse klassen 15 uur geleden
Anke Jonathans en Bertil Meyer met de poster van Borne op z'n Best.
Borne op z'n Best laat Borne bruisen 17 apr, 13:19
Bent u de leuke oma die zij zoeken?
Bijzondere oproep: Lieve en actieve oma gezocht! 17 apr, 12:15
Tijdens Open Podium Overijssel 2023 ging de band Kiespijn er met de hoofdprijs vandoor. Aan wie dragen zij op 20 april de wisselbeker over?
Wie volgt de band Kiespijn op en wint Open Podium Overijssel '24? 17 apr, 10:17
Afbeelding
Derde duofiets voor Fietsmaatjes Borne 16 apr, 15:36
Nestor Jurrie Haak bewaakte de rust binnen het kampioensteam “Klos2”.
De Klos 2 Kampioen viert kampioenschap biljarten 16 apr, 14:11
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 16 apr, 13:25