Corine Hofstra.
Corine Hofstra.

Column Corine Hofstra: Weer een mooie stap vooruit voor Borne!

Algemeen

Met nog kleine oogjes van gisterenavond (Vrienden van Amstel Live was echt vet!) kwam ik zojuist aan op het kantoor. Maar wèl met een klein kriebeltje. Zojuist is namelijk de podcast set aangekomen waar ik al eerder over heb verteld!

BORNE - De meeste mensen die me kennen weten dat ik soms een hysterisch enthousiasme voel voor de kleinste dingen. Moet je nagaan hoe enthousiast ik nu ben! Ik moet natuurlijk nog wel even een beetje oefenen, scripts schrijven en dan kunnen we van start. 

Met de nog te ontwikkelen podwalks en Typisch Borne de Podcast is er nog genoeg werk aan de winkel. Maar hoe ga ik dit doen? Ik vroeg daarom zojuist mijn vriendinnen of we binnenkort samen een test zouden kunnen opnemen, zodat ik kan wennen aan de apparatuur. De grote vraag is natuurlijk waar we het over gaan hebben in onze mini privé podcast.

Dingen die ons bezig houden, over mannen, grappige anekdotes van vroeger of misschien gewoon over irritante gewoontes van mensen. Zoals die van mij nu: ik ben alweer bijna te laat met mijn column en krijg zojuist te horen dat ik de hekkensluiter ben voor de krant. Oeps. Één ding is zeker: het is maar goed dat jullie deze mini-privé-oefen-podcast niet te horen krijgen. Al gok ik wel dat dit hilarisch gaat worden. Nou ja in ieder geval met de set alweer een stap dichterbij.. binnenkort hoor je meer over de Bornse Podwalks!  

Corine Hofstra
Visit Borne

Ook ontdekken wat er allemaal te beleven is in Borne de komende tijd? Kijk op: www.visitborne.nl 

Afbeelding
Maak je outfit iets spannender met Geisha 3 feb, 11:41
Afbeelding
Vereniging Theresia 2 feb, 16:38
Afbeelding
Inloopavond bij schaakvereniging 2 feb, 10:32
Afbeelding
FC Twente en Feyenoord delen de punten met 1-1 2 feb, 09:34
Afbeelding
Fraaie gift Bussemakerhuis 1 feb, 16:36
Afbeelding
Samen Kerken: Zonnelied 1 feb, 15:28
Afbeelding
Terugblik sport 1 feb, 14:23
Afbeelding
“We weten vaak niet wat we eten" 1 feb, 13:27