Afbeelding
Foto:

Alzheimer Café op 1 februari

Algemeen

Het Alzheimer Café Borne is een laagdrempelige ontmoetingsplek in het Kulturhus, dus makkelijk bereikbaar voor veel mensen. Zowel mensen met dementie zelf als naasten kunnen er terecht met vragen en voor uiteenlopend advies.

BORNE - De bijeenkomsten bieden niet alleen (praktische) informatie over dementie maar ook gezelligheid en verrassende ontmoetingen. Een plek om anderen te ontmoeten die uw situatie herkennen. Het Alzheimer Café is voor mensen met een vorm van dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Voel je welkom en neem gerust iemand mee.

De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 1 februari van 19.30 tot 21.15 uur, inloop vanaf 19.15 uur. Het Kulturhus Borne is gevestigd aan de Marktstraat 23.

Het thema van deze specifieke avond is: ‘facetten van contact’. Deze avond is Claudia van der Wel de gastspreekster. Zij gaat graag met u in gesprek over de verschillende facetten van contact, verbinding, liefde en intimiteit in een (liefdes-) relatie. Zij kan hier zelf het één en ander over vertellen, maar nodigt u ook uit om vragen te stellen of in een vertrouwde sfeer ervaringen uit te wisselen.

Afbeelding
Maak je outfit iets spannender met Geisha 3 feb, 11:41
Afbeelding
Vereniging Theresia 2 feb, 16:38
Afbeelding
Inloopavond bij schaakvereniging 2 feb, 10:32
Afbeelding
FC Twente en Feyenoord delen de punten met 1-1 2 feb, 09:34
Afbeelding
Fraaie gift Bussemakerhuis 1 feb, 16:36
Afbeelding
Samen Kerken: Zonnelied 1 feb, 15:28
Afbeelding
Terugblik sport 1 feb, 14:23
Afbeelding
“We weten vaak niet wat we eten" 1 feb, 13:27