Eén van de dreigende momenten voor het doel
Eén van de dreigende momenten voor het doel

Schamel punt voor NEO bij het duel tegen Rolder Boys

Algemeen

BORNE - In een wedstrijd die behoorlijke parallellen had met het duel bij SBVO vorige week heeft NEO twee punten gemorst bij Rolder Boys. Op basis van met name het eerste bedrijf hadden dat drie winstpunten moeten zijn, want NEO liet een aantal riante mogelijkheden liggen en raakte ook nog eens de paal. Tegen het einde van het duel kropen de gastheren uit hun schulp hadden met wat geluk ook zomaar nog kunnen winnen.

Op het fraaie complex van Rolder Boys had NEO al na zes minuten op voorsprong kunnen komen. Een goede aanval over de linkervleugel belandde bij geheel vrijstaande Jasper Scholten die het doel echter veel te hoog zocht. Dat overkwam de verder goed spelende middenvelder na tien minuten nog een keer toen Ron Spoler de bal na een afgeslagen hoekschop opnieuw inbracht. Een minuut later viel aan de andere kant bijna de 1-0, maar Max Brunninkhuis kon de bal van de lijn werken.

NEO bleef kansen creëren en had via Ron Spoler (schot over), Max Brunninkhuis (mislukte lob) en Stef Rompelaar (schot hoog over) op voorsprong moeten komen, maar de scherpte voor de goal is een duidelijk aandachtspunt. Een frustrerend gelijkspel gezien het aantal riante kansen. Bijna waren de Boys uit Rolde er op het eind zelfs nog met de drie punten vandoor gegaan.

Afbeelding
Maak je outfit iets spannender met Geisha 3 feb, 11:41
Afbeelding
Vereniging Theresia 2 feb, 16:38
Afbeelding
Inloopavond bij schaakvereniging 2 feb, 10:32
Afbeelding
FC Twente en Feyenoord delen de punten met 1-1 2 feb, 09:34
Afbeelding
Fraaie gift Bussemakerhuis 1 feb, 16:36
Afbeelding
Samen Kerken: Zonnelied 1 feb, 15:28
Afbeelding
Terugblik sport 1 feb, 14:23
Afbeelding
“We weten vaak niet wat we eten" 1 feb, 13:27