Afbeelding

Berndien verrast buurvrouw Corine

Algemeen

Mijn buurvrouw heeft de zorg voor haar 2 zonen, Mika en Gijs. Gijs is geestelijk en lichamelijk gehandicapt. Ik wens voor haar een schoonheidsbehandeling zodat ze even tijd voor haarzelf heeft” 

BORNE - En weer wordt er een wens vervuld. Op de voorpagina kon u al lezen dat de wens van Gerda voor haar vriendin Linda in vervulling is gegaan. Ook de wens die Berndien Mekenkamp uit Hertme in de wensbox heeft gestopt voor haar buurvrouw Corine Wolbers ging door. 

Afgelopen dinsdag verraste Berndien haar buurvrouw Corine, samen met Riny Holtkamp en Wout Deterd van Rabobank Centraal Twente. Samen overhandigden ze de aangeboden cadeaubonnen voor een schoonheidsbehandeling bij Sil’s Beauty Salon en een manicure behandeling bij Beautysalon Borne.

Genieten
Corine was zeer verrast en heel blij met de aangeboden verrassingscheques: “Hier ga ik enorm van genieten. Berndien is een schat, je gunt iedereen zo’n warm betrokken buurvrouw.” “Je hebt het gewoon meer dan verdiend gezien alle zorgen en verzorging voor jullie zoon Gijs” antwoordt Berndien.

Wensboom Borne
Onder het motto Samen bereiken we meer dan alleen!’ hebben organisaties in Borne de handen ineengeslagen. Samen met Rabobank Centraal Twente, BBO, Visit Borne, en WISH3 worden hartverwarmende wensen vervuld uit de wensboom die in december Borne siert.

Afbeelding
Strijd om QuizTijd wisselbokaal! 11 uur geleden
Afbeelding
Terugblik op sport in Borne 13 uur geleden
Afbeelding
Rode Kruis en humanitair oorlogsrecht 13 uur geleden
Els is een goede match met Toos. Ze geeft precies de ondersteuning die nodig is.
'Ik krijg zin om iets aan te pakken!' 13 uur geleden
Corine Hofstra.
Column Corine Hofstra: aaltjes en schimmels 13 uur geleden
De toppers van deze week 'Poor Things' en 'Dune (Part One)' zijn lang genoeg voor een grote popcorn.
In de bioscoop 14 uur geleden
'Jysk op Woonboulevard Almelo voegt een vleugje warmte aan je eetkamer'
Jysk voegt een vleugje warmte toe 14 uur geleden
Afbeelding
Column Irene Pigge: Jarig! 15 uur geleden