Afbeelding

Berndien verrast buurvrouw Corine

Algemeen

Mijn buurvrouw heeft de zorg voor haar 2 zonen, Mika en Gijs. Gijs is geestelijk en lichamelijk gehandicapt. Ik wens voor haar een schoonheidsbehandeling zodat ze even tijd voor haarzelf heeft” 

BORNE - En weer wordt er een wens vervuld. Op de voorpagina kon u al lezen dat de wens van Gerda voor haar vriendin Linda in vervulling is gegaan. Ook de wens die Berndien Mekenkamp uit Hertme in de wensbox heeft gestopt voor haar buurvrouw Corine Wolbers ging door. 

Afgelopen dinsdag verraste Berndien haar buurvrouw Corine, samen met Riny Holtkamp en Wout Deterd van Rabobank Centraal Twente. Samen overhandigden ze de aangeboden cadeaubonnen voor een schoonheidsbehandeling bij Sil’s Beauty Salon en een manicure behandeling bij Beautysalon Borne.

Genieten
Corine was zeer verrast en heel blij met de aangeboden verrassingscheques: “Hier ga ik enorm van genieten. Berndien is een schat, je gunt iedereen zo’n warm betrokken buurvrouw.” “Je hebt het gewoon meer dan verdiend gezien alle zorgen en verzorging voor jullie zoon Gijs” antwoordt Berndien.

Wensboom Borne
Onder het motto Samen bereiken we meer dan alleen!’ hebben organisaties in Borne de handen ineengeslagen. Samen met Rabobank Centraal Twente, BBO, Visit Borne, en WISH3 worden hartverwarmende wensen vervuld uit de wensboom die in december Borne siert.

Afbeelding
Inloopavond Schaakvereniging 30 mrt., 11:59
Afbeelding
Weer spektakel op Vliegveld Twenthe 29 mrt., 14:51
Afbeelding
Festival Dutch Innovation Days terug in Enschede 29 mrt., 13:45
Afbeelding
Autobedrijf Peterman viert Pasen met de Peterman Paasdeal Week 29 mrt., 12:47
Afbeelding
Mooie waardering voor Borns schrijverscollectief 29 mrt., 10:58
Afbeelding
Paus Agroservice heeft open huis en STIHL testdag 28 mrt., 13:44
Afbeelding
Fietsenwinkel Ten Tusscher houdt vier E-bike Testdagen 28 mrt., 13:43
Afbeelding
Project 'Veteraan in de klas' gestart 28 mrt., 12:56