Wil Kerkhof, Kiet Scholten en Ine Elslo nemen taart in ontvangst.
Wil Kerkhof, Kiet Scholten en Ine Elslo nemen taart in ontvangst. Foto:

Taart voor 30 jarig bestaan van het Praathuis Borne

Algemeen

BORNE - “Ons Praathuis is 30 jaar bestaan op 10 maart 2023. Dit wensen wij te vieren met onze deelnemers” schreef Ine Elslo op de wenskaart bij de wensboom in Borne. Ine is vrijwilliger van het voormalige Praathuis Rode Kruis dat sinds 2020 is overgegaan in de Stichting ‘Aandacht voor Elkaar”. Al 30 jaar lang komen deelnemers en vrijwilligers op woensdagochtend in het Praathuis bij elkaar om een kop koffie te drinken en te kletsen. 

“Mensen kijken uit naar dit uitje. Met name de eenzame mensen. Er zijn in de afgelopen jaren al mooie vriendschappen opgebouwd en mensen delen lief en leed met elkaar” zegt Ine. “Een prachtig initiatief” zegt Bernadet Wieffer die woensdagochtend namens het wenscomité een taart bracht. “Deze wens wilden we graag vervullen. Dit is voor velen een warm ontmoetingspunt in Borne”. Bakkerij Nollen onderstreept deze gedachte en schonk de deelnemers en vrijwilligers deze smakelijke taart om de koffieochtend deze week extra feestelijk te maken. 

“We hebben gesmuld van deze prachtige en lekkere taart” zegt Ine. “Ik nodig graag mensen uit om eens vrijblijvend langs te komen op de woensdagochtend voor een kop koffie. Jong of oud iedereen is welkom vanaf 09.30 uur bij het Praathuis in het Brugstraatje 4. Vrijwilligers zorgen voor koffie/thee en waar nodig voor hulp.

Afbeelding
Inloopavond Schaakvereniging 30 mrt., 11:59
Afbeelding
Weer spektakel op Vliegveld Twenthe 29 mrt., 14:51
Afbeelding
Festival Dutch Innovation Days terug in Enschede 29 mrt., 13:45
Afbeelding
Autobedrijf Peterman viert Pasen met de Peterman Paasdeal Week 29 mrt., 12:47
Afbeelding
Mooie waardering voor Borns schrijverscollectief 29 mrt., 10:58
Afbeelding
Paus Agroservice heeft open huis en STIHL testdag 28 mrt., 13:44
Afbeelding
Fietsenwinkel Ten Tusscher houdt vier E-bike Testdagen 28 mrt., 13:43
Afbeelding
Project 'Veteraan in de klas' gestart 28 mrt., 12:56