Afbeelding

Kulturhus start met het Bordspelcafé Borne

Algemeen

Op maandagmiddag 27 maart wordt in het Kulturhus van 13.30 tot 16.30 uur het eerste Bordspelcafé Borne gehouden. Op woensdagavond 29 maart is er ‘s avonds van 19.30 uur tot 22.00 uur Bordspelcafé. 

BORNE - Doel is om liefhebbers van bordspellen met elkaar in contact te brengen en om samen een bordspel te spelen. Voorbeelden van bordspellen zijn Risk, Catan of het aloude Monopoly. Initiatiefnemer Roy Revet: ‘Ik ben recent gepensioneerd, ik heb een kast vol leuke bordspellen en heb overdag tijd om ze te spelen. De vraag is dan met wie?’ Omdat er vast meer mensen zijn die zich in deze situatie herkennen deed Roy een oproep in het wijkbulletin van de wijk Wensink-Zuid. En dat had succes. Er melden zich direct buurtgenoten aan en een eerste bordspelmiddag in het Kulturhus vond eind januari plaats. 

De deelname staat voor elke bordspelliefhebber open. Voor wie mee wil doen aan het Bordspelcafé Borne geldt het volgende: Deelname kost € 3,-- en dat is inclusief een kop koffie of thee. Graag zelf één (of meer) bordspel(len) meenemen. En meld je vooraf even aan op bordspelcafeborne@gmail.com 

Afbeelding
Inloopavond Schaakvereniging 30 mrt., 11:59
Afbeelding
Weer spektakel op Vliegveld Twenthe 29 mrt., 14:51
Afbeelding
Festival Dutch Innovation Days terug in Enschede 29 mrt., 13:45
Afbeelding
Autobedrijf Peterman viert Pasen met de Peterman Paasdeal Week 29 mrt., 12:47
Afbeelding
Mooie waardering voor Borns schrijverscollectief 29 mrt., 10:58
Afbeelding
Paus Agroservice heeft open huis en STIHL testdag 28 mrt., 13:44
Afbeelding
Fietsenwinkel Ten Tusscher houdt vier E-bike Testdagen 28 mrt., 13:43
Afbeelding
Project 'Veteraan in de klas' gestart 28 mrt., 12:56