Afbeelding

Heropening van Potkaamp

Algemeen

BORNE - Veel groepen die verbonden zijn aan de Protestantse gemeente te Borne komen bijeen in een volledig nieuw gebouw. Door het toevoegen van faciliteiten als een grote keuken en verschillende ruimtes voor vergaderingen en/of bijeenkomsten kunnen nog meer activiteiten georganiseerd worden voor en door gemeenteleden. Dit alles past in de visie van het Meerjarenbeleidsplan van de Protestantse Gemeente.

Op zondag 2 april zal Commissaris van de Koning Andries Heidema ‘n Potkaamp weer officieel heropenen. Dit gebeurt dan na de zondagsdienst. Naast de gemeenteleden zijn ook alle andere belangstellenden welkom om een kijkje te nemen tijdens het open huis van 12.30 tot 15.00 uur.

Het Meerjarenbeleidsplan wat de basis vormde voor de vernieuwing werd geschreven vanuit de behoefte aan verbinding en ontmoeten. Niet alleen binnen de geloofsgemeenschap, maar ook met de bredere Bornse samenleving. Ook wordt deze dag stil gestaan bij de 3 jaar geleden afgeronde renovatie van de Oude Kerk met onder andere het schoonmaken en bijwerken van de muurschilderingen. Dit kon door de beperkingen van coronavirus toen niet plaatsvinden.

Afbeelding
Nationale BoekStartdag 15 uur geleden
Afbeelding
Voorkom fraude met dure kaartjes 15 uur geleden
Afbeelding
Make-up workshop 31 mei, 12:28
Afbeelding
Fluitend op pad met een nieuwe e-bike 31 mei, 11:14
Afbeelding
Bluebedrijf: vertrouwen én kwaliteit staan altijd centraal 30 mei, 14:24
Afbeelding
Wensen van Elsa en Niek vervuld 30 mei, 14:23
Afbeelding
Imkers staan klaar om bezoekers alles over bijen en honing te leren 30 mei, 13:17
Afbeelding
Ontmoet mantelzorgers en deel eigen ervaringen 30 mei, 12:16