Afbeelding

Paus Agroservice heeft open huis en STIHL testdag

Algemeen

De landelijke STIHL testdag vindt plaats op zaterdag 1 april 2023. Tussen 10.00 en 16.00 uur kan het STIHL assortiment ontdekt worden in een ontspannen sfeer. Ook bij Paus Agroservice kan de STIHL testdag worden bezocht.

WEERSELO - Tijdens deze testdag is er geen maximum verbonden aan het aantal machines dat getest wordt en er is na het testen ook geen aankoopverplichting. Paus Agroservice stelt talrijke demomachines ter beschikking. “Zo ervaar je zelf welke machine het beste bij jou past om jouw tuin in een handomdraai lenteklaar te maken”, zo laat Paus Agroservice weten. 

Tevens maakt Paus Agroservice van deze STIHL testdag gebruik om de deuren te openen voor het publiek en een open huis te houden.Onder het genot van een hapje en van een drankje kan er een kijkje worden genomen binnen het bedrijf. Ook voor vermaak van de kinderen is gezorgd. Zij kunnen zich uitleven op een springkussen. Voor winkelbezoek, werkplaats en onderdelen is Paus Agroservice op zaterdag 1 april ook gewoon geopend.

Paus Agroservice is te vinden aan de Beekdorpweg 10 in Weerselo. Neem ook eens een kijkje op de website van het bedrijf voor alles wat zij te bieden hebben.

pausagroservice.nl

Afbeelding
Nationale BoekStartdag 15 uur geleden
Afbeelding
Voorkom fraude met dure kaartjes 15 uur geleden
Afbeelding
Make-up workshop 31 mei, 12:28
Afbeelding
Fluitend op pad met een nieuwe e-bike 31 mei, 11:14
Afbeelding
Bluebedrijf: vertrouwen én kwaliteit staan altijd centraal 30 mei, 14:24
Afbeelding
Wensen van Elsa en Niek vervuld 30 mei, 14:23
Afbeelding
Imkers staan klaar om bezoekers alles over bijen en honing te leren 30 mei, 13:17
Afbeelding
Ontmoet mantelzorgers en deel eigen ervaringen 30 mei, 12:16