Kom meer over muziek te weten bij de muziekluisterclub.
Kom meer over muziek te weten bij de muziekluisterclub.

Met gelijkgestemden naar muziek luisteren in Borne

Algemeen

Luister je graag muziek? En wil je meer te weten komen over componisten, genres en de muziekgeschiedenis? Sluit je aan bij een muziekclub. Want met anderen naar muziek luisteren en erover praten is leerzaam en verrijkend. Maak kennis met de muziekclubs van Senia op 31 mei in Bibliotheek Borne.

BORNE - Senia faciliteert muziekclubs door heel Nederland. In een muziekclub beluister je dezelfde muziek en bespreek je deze samen. Elke muziekclub maakt jaarlijks een lijst met muziekstukken die het wil bespreken. Dit gebeurt aan de hand van door senia zorgvuldig samengestelde muzieklijsten. Er kan gekozen worden uit een bonte schakering van componisten, beroemde muziekstukken, tijdperken en stijlen, van middeleeuwen tot heden. Met de handige luisterwijzers van Senia zijn de besprekingen al snel verdiepend. Op woensdag 31 mei om 14.00 uur is een informatiebijeenkomst in Bibliotheek Borne aan de Markstraat 23 te Borne. Iedereen die belangstelling heeft voor de muziekclubs van Senia is welkom. De bijeenkomst is gratis. 

Graag vooraf aanmelden via Jolanda.klunder@senia.nl. Bij genoeg animo wordt ter plekke een nieuwe muziekclub opgericht. Meer informatie over de muziekclubs van Senia is te vinden op www.senia.nl

Afbeelding
Nationale BoekStartdag 15 uur geleden
Afbeelding
Voorkom fraude met dure kaartjes 15 uur geleden
Afbeelding
Make-up workshop 31 mei, 12:28
Afbeelding
Fluitend op pad met een nieuwe e-bike 31 mei, 11:14
Afbeelding
Bluebedrijf: vertrouwen én kwaliteit staan altijd centraal 30 mei, 14:24
Afbeelding
Wensen van Elsa en Niek vervuld 30 mei, 14:23
Afbeelding
Imkers staan klaar om bezoekers alles over bijen en honing te leren 30 mei, 13:17
Afbeelding
Ontmoet mantelzorgers en deel eigen ervaringen 30 mei, 12:16