Het feestterrein aan de Entersestraat
Het feestterrein aan de Entersestraat

Eén en al feest in Bornerbroek

Algemeen

Gedurende het Pinksterweekend is het één en al feest in Bornerbroek. Vanaf vrijdag 26 tot en met maandag 29 mei vind je aan de Entersestraat in Bornerbroek de Pinksterfeesten. Dit jaar is ook nog eens een speciale editie, want de Pinksterfeesten Bornerbroek bestaat namelijk 40 jaar! Dit betekent een bomvol programma met leuke activiteiten en diverse artiesten.

BORNERBROEK - Vrijdag 26 mei is de aftrap met het bedrijvenuurtje en een avond voor de (oud-) Bornerbroekers. Zaterdag 27 mei: De Deutsche Mittag en een knallend avondprogramma compleet in stijl met bierpullen, brätwursten en biertafels. Om de Deutsche Mittag helemaal af te maken zullen er meerdere Duitse artiesten optreden zoals de Grensland Oberkraineren. een Schlagershow van Die Powerhosen met als afsluiter een optreden van Dennie Christian.

‘s Avonds worden de biertafels worden ingeklapt om een dansvloer te creëren en zullen wederom meerdere artiesten de boel op stelten zetten. Lars zal de avond openen met allemaal foute platen. De meest uiteenlopende muziekstijlen zullen voorbij komen en de kans is groot dat je in een polonaise terecht komt. Daarna de ultieme partyband Daredevils die ontelbaar veel herkenbare hoogtepunten verpakt in flitsende medleys spelen. Vervolgens een spetterend optreden van niemand minder dan Tino Martin.

Zondag 28 mei: 1e Pinksterdag Om 10:00 uur kun je de dag rustig beginnen met Frühschoppen und Flohmarkt. De Brookerkapel en de grenskapel Freunde der Blasmusik zorgen voor originele Egerländers, Duitse Schlagers en Tsjechische en Böhmische muziek. Zondagmiddag staat in het teken van Country met de Stagecoach en Ramblin’ Boots. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud. Een brandweer demonstratie, een cirkelshow van de Pyromancer en een hypnotiseur. Zoals gewoonlijk barst de strijd weer los tussen de verschillende teams tijdens het beachvolleybal toernooi. Ook kun je meedoen aan de altijd spannende competitie van het vogelschieten.

Tijdens deze speciale editie van de Pinksterfeesten zijn er een aantal te gekke artiesten. Baby Blue zorgt voor een spetterende show bestaande uit rock, pop, Nederlandstalig en zelfs een vleugje hiphop. Verder zal Feestnation de tent omver blazen met een buitengewone show. Tussendoor zorgen DJ Matte Frazzie en Silfissa ervoor dat je niet stil kan blijven staan!

‘Maandag 29 mei: Tweede Pinksterdag heeft wederom een goed gevuld (muziek)programma te beginnen met de Mighty Machinery Monday met ronkende motoren, shovels, oldtimers, hijskranen, auto’s en antieke landbouwmachines. Verder kun je de fanatieke strijd Fiets frotten volgen. Fiets Frotten? Ja, zo snel mogelijk een fiets in elkaar vouwen. Uiteraard op de maandag ook meerdere artiesten zoals Kenny Dan en de ABBA Fever XL show! De entree voor de tent is op zaterdag en zondagavond 12,50 euro. Info: Instagram, Facebook of de website www.pinksterfeesten.nl 

Afbeelding
Nationale BoekStartdag 14 uur geleden
Afbeelding
Voorkom fraude met dure kaartjes 15 uur geleden
Afbeelding
Make-up workshop 31 mei, 12:28
Afbeelding
Fluitend op pad met een nieuwe e-bike 31 mei, 11:14
Afbeelding
Bluebedrijf: vertrouwen én kwaliteit staan altijd centraal 30 mei, 14:24
Afbeelding
Wensen van Elsa en Niek vervuld 30 mei, 14:23
Afbeelding
Imkers staan klaar om bezoekers alles over bijen en honing te leren 30 mei, 13:17
Afbeelding
Ontmoet mantelzorgers en deel eigen ervaringen 30 mei, 12:16