Bluebedrijf draagt zorg voor een vakkundig resultaat van uw schoonmaakwerk of klus.
Bluebedrijf draagt zorg voor een vakkundig resultaat van uw schoonmaakwerk of klus.

Bluebedrijf: vertrouwen én kwaliteit staan altijd centraal

Algemeen

Bluebedrijf is een professioneel klusjes- en schoonmaakbedrijf dat zich toelegt op het leveren van uitstekende service en hoogwaardige resultaten aan haar klanten. Met een sterke focus op vertrouwen en kwaliteit, is Bluebedrijf een betrouwbare partner voor het onderhoud en schoonmaken van diverse locaties, variërend van caravans en huizen tot kantoren.

HENGELO - Het schoonmaken van verschillende ruimtes is een essentiële dienst die Bluebedrijf aanbiedt. Of het nu gaat om het grondig reinigen van caravans, het schoonmaken van woningen of het onderhouden van kantoren, het ervaren team van Bluebedrijf zorgt voor een vlekkeloze en frisse omgeving. Ze maken gebruik van professionele schoonmaaktechnieken en hoogwaardige reinigingsmiddelen om optimale resultaten te behalen.

Naast schoonmaakdiensten biedt Bluebedrijf ook een breed scala aan klusjes aan. Of het nu gaat om schilderen, bouwen, tuinieren, laminaten leggen of zelfs werkzaamheden aan de elektrische installatie, het deskundige team van Bluebedrijf staat klaar om allerlei klussen te klaren. Ze hebben de nodige ervaring en vaardigheden om projecten van elke omvang aan te pakken en streven altijd naar uitmuntendheid in hun werk.

Bluebedrijf begrijpt dat flexibiliteit belangrijk is voor hun klanten. Daarom zijn ze geopend van maandag tot en met vrijdag, van 08.00 tot 16.00 uur. Dit stelt klanten in staat om afspraken te plannen op een tijdstip dat hen het beste uitkomt. Ze streven ernaar om een snelle responstijd te hebben en hun diensten efficiënt uit te voeren, zodat klanten kunnen genieten van een schone en goed onderhouden omgeving zonder veel gedoe.

Om contact op te nemen met Bluebedrijf kunnen klanten een e-mail sturen naar bluebedrijf@gmail.com of bellen naar 06-53 38 15 56. Daarnaast kunnen ze het bedrijf volgen op Instagram: @blue.bedrijf voor updates en inspiratie. Het fysieke adres van Bluebedrijf is Dijksweg 35, 7556 KA in Hengelo.

‘Bluebedrijf staat bekend om hun betrouwbaarheid, hoogwaardige dienstverlening en klantgerichte aanpak. Of het nu gaat om het schoonmaken van een kantoor, het renoveren van een huis of het aanleggen van een tuin, Bluebedrijf is de juiste keuze voor wie op zoek is naar professioneel onderhoud en schoonmaakwerk.

Afbeelding
Olav Mol en Jack Plooij en hun helden uit de Formule 1 29 sep., 19:29
Afbeelding
Uw kleding geeft toekomst in Oeganda 28 sep., 17:52
Afbeelding
Dementietafel Beleven in Muziek 28 sep., 16:31
Afbeelding
Het leukste hondenfeest bij de Hondenhoeve 28 sep., 13:53
Afbeelding
Nivon Hengelo heeft een uitgebreid cursusaanbod 28 sep., 10:50
Afbeelding
Column: Besturen 28 sep., 08:26
Afbeelding
Werken op Kind-jeugdlocatie de Molenwiek van Aveleijn 27 sep., 20:06
Afbeelding
'Wil je niet missen: Pasar Malam Asia in Enschede!' 27 sep., 17:23