Afbeelding
Foto: Shutterstock

Nationale BoekStartdag

Algemeen

Kom langs tijdens de BoekStartdag in de Bibliotheek Borne op zaterdag 3 juni! Deze dag staat in het teken van de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders, die een warm welkom zullen ontvangen.

BORNE - Doe samen met je kindje mee aan leuke activiteiten, luister naar spannende verhalen en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. Tijdens deze dag kun je tussen 10.00 en 12.00 uur deelnemen aan een speurtocht en een silhouettenquiz in het Kulturhus Borne. Kies één van de gezellige voorleestentjes uit om samen een boekje te lezen, ontvang boekentips en ontdek het digitale prentenboekenprogramma ‘Bereslim’. 

Om 11.30 uur geeft Marleen Bronswijk een workshop ‘muziek op schoot’ die 45 minuten duurt. Voel je welkom om op elk gewenst moment aan te sluiten en te genieten van de muziek! Daarnaast kun je kans maken op een prentenboekpakket: Maak jouw kind lid van de bibliotheek en ontdek de gouden bon in het BoekStartkoffertje. Wil je meer weten over voorlezen? Kijk dan op boekstart.nl of download de BoekStartapp voor boekentips. Aanvang om 10.00 uur en de toegang is gratis.

Afbeelding
Prachtige donatie voor jeugdwerk damclub 13 uur geleden
Leerlingen van de groepen 7 en 8 van DE Optimist luisteren geboeid toe naar de les van adjudant en veteraan Frank Waanders.
Veteranen in de Bornse klassen 15 uur geleden
Anke Jonathans en Bertil Meyer met de poster van Borne op z'n Best.
Borne op z'n Best laat Borne bruisen 17 apr, 13:19
Bent u de leuke oma die zij zoeken?
Bijzondere oproep: Lieve en actieve oma gezocht! 17 apr, 12:15
Tijdens Open Podium Overijssel 2023 ging de band Kiespijn er met de hoofdprijs vandoor. Aan wie dragen zij op 20 april de wisselbeker over?
Wie volgt de band Kiespijn op en wint Open Podium Overijssel '24? 17 apr, 10:17
Afbeelding
Derde duofiets voor Fietsmaatjes Borne 16 apr, 15:36
Nestor Jurrie Haak bewaakte de rust binnen het kampioensteam “Klos2”.
De Klos 2 Kampioen viert kampioenschap biljarten 16 apr, 14:11
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 16 apr, 13:25