Afbeelding
Foto: Shutterstock

Nationale BoekStartdag

Algemeen

Kom langs tijdens de BoekStartdag in de Bibliotheek Borne op zaterdag 3 juni! Deze dag staat in het teken van de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders, die een warm welkom zullen ontvangen.

BORNE - Doe samen met je kindje mee aan leuke activiteiten, luister naar spannende verhalen en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. Tijdens deze dag kun je tussen 10.00 en 12.00 uur deelnemen aan een speurtocht en een silhouettenquiz in het Kulturhus Borne. Kies één van de gezellige voorleestentjes uit om samen een boekje te lezen, ontvang boekentips en ontdek het digitale prentenboekenprogramma ‘Bereslim’. 

Om 11.30 uur geeft Marleen Bronswijk een workshop ‘muziek op schoot’ die 45 minuten duurt. Voel je welkom om op elk gewenst moment aan te sluiten en te genieten van de muziek! Daarnaast kun je kans maken op een prentenboekpakket: Maak jouw kind lid van de bibliotheek en ontdek de gouden bon in het BoekStartkoffertje. Wil je meer weten over voorlezen? Kijk dan op boekstart.nl of download de BoekStartapp voor boekentips. Aanvang om 10.00 uur en de toegang is gratis.

Afbeelding
Olav Mol en Jack Plooij en hun helden uit de Formule 1 29 sep., 19:29
Afbeelding
Uw kleding geeft toekomst in Oeganda 28 sep., 17:52
Afbeelding
Dementietafel Beleven in Muziek 28 sep., 16:31
Afbeelding
Het leukste hondenfeest bij de Hondenhoeve 28 sep., 13:53
Afbeelding
Nivon Hengelo heeft een uitgebreid cursusaanbod 28 sep., 10:50
Afbeelding
Column: Besturen 28 sep., 08:26
Afbeelding
Werken op Kind-jeugdlocatie de Molenwiek van Aveleijn 27 sep., 20:06
Afbeelding
'Wil je niet missen: Pasar Malam Asia in Enschede!' 27 sep., 17:23