Afbeelding

NEO speelt pas in de slotfase gelijk

Algemeen

Met een half uur vertraging begon NEO om half zes aan het bekerduel bij het Rigtersbleek van Jan Willem van Holland. Bas Spenkelink keerde dan wel terug in de basisopstelling, maar een blessure hield Coen ten Tusscher aan de kant, terwijl er ook nog een fiks aantal andere spelers nog steeds niet beschikbaar was. Desondanks was NEO in de eerste helft veelal de bovenliggende partij en kreeg ook meerdere mogelijkheden dat in een goal uit te drukken.

In de fase kwam Ron Spoler twee keer in kansrijke positie, maar wachtte net iets te lang waardoor zijn schoten konden worden geblokt. Kevin van der Brug leek halverwege het eerste bedrijf NEO op voorsprong te zetten, maar hij werd bij zijn kopbal van dichtbij net te veel gehinderd.

Tien minuten voor afloop viel uit het niets de 1-0 voor de Bleek. Een dieptepass eindigde met een te korte terugspeelbal en Brian Berlijn kon de bal binnentikken, de wereld op zijn kop.

NEO richtte zich op en Bas Spenkelink kopte vlak voor tijd uiterst fraai de 1-1 in, na een voorzet van Rick ten Tusscher. In de absolute slotfase was ook nog bijna de 1-2 gevallen, maar een van richting veranderd schot huppelde millimeters naast.

Door dit gelijkspel en de winst van Bon Boys op BWO gaan de Haaksbergenaren in elk geval door en bepaalt de uitslag van de resterende twee duels wie de tweede ploeg is die doorbekert. NEO moet donderdag sowieso winnen van BWO en moet dan de uitslag van Bon Boys tegen Rigtersbleek op zaterdag afwachten.

Afbeelding
Olav Mol en Jack Plooij en hun helden uit de Formule 1 29 sep., 19:29
Afbeelding
Uw kleding geeft toekomst in Oeganda 28 sep., 17:52
Afbeelding
Dementietafel Beleven in Muziek 28 sep., 16:31
Afbeelding
Het leukste hondenfeest bij de Hondenhoeve 28 sep., 13:53
Afbeelding
Nivon Hengelo heeft een uitgebreid cursusaanbod 28 sep., 10:50
Afbeelding
Column: Besturen 28 sep., 08:26
Afbeelding
Werken op Kind-jeugdlocatie de Molenwiek van Aveleijn 27 sep., 20:06
Afbeelding
'Wil je niet missen: Pasar Malam Asia in Enschede!' 27 sep., 17:23