Chris Jagger, ja de broer van Mick, komt naar Kulturhus Borne. Het is een van de voorstellingen die op stapel staan in "De Geluksfabriek" .
Chris Jagger, ja de broer van Mick, komt naar Kulturhus Borne. Het is een van de voorstellingen die op stapel staan in "De Geluksfabriek" .

Een goede buur: op theaterbezoek in Kulturhus Borne!

Algemeen

HENGELO/BORNE - Al ruim vijf jaar hebben Schouwburg Hengelo en Kulturhus Borne een geslaagde gezamenlijke programmering. Ook dit theaterseizoen zijn er verschillende voorstellingen te zien in de theaterzaal van Kulturhus Borne, of zoals ze zelf zeggen: De Geluksfabriek. Naast de gezamenlijke programmering heeft Kulturhus Borne ook nog tal van andere activiteiten, zoals het bijzondere concert van Chris Jagger op vrijdag 15 september. Inderdaad de jongere broer van Stones-zanger Mick Jagger.

Het theaterseizoen start in Kulturhus Borne met een uitverkochte zaal van de Goeie Tukkers: de gelegenheidsformatie van André Manuel, Thijs Kemperink en Ernest Beuving. Zij verkondigen De Blijde Boodschap. Thijs Kemperink komt op donderdag 2 mei 2024 overigens nog een keer naar Borne: hij speelt dan samen met muzikant Erwin Nyhoff de voorstelling Muiters! Deze muiters maken een heerlijke avond over de schoonheid van het leven met als kapstok een avontuur door Schotland.

Lachen met Annick Boer

Op vrijdag 29 september komt Annick Boer naar buurgemeente Borne. Annick Boer is bij het grote publiek bekend van haar vele typetjes in ‘Kopspijkers’, ‘Kanniewaarzijn’ en ‘de TV-Kantine’. Over haar vorige voorstelling, Dat is goed gelukt, werd gezegd: ‘Annick kan van een alledaags verhaal magisch theater maken’. Dat gaat ze ook nu weer doen. Komische conferences vol zelfspot en prachtige liedjes staan garant voor een heerlijke avond cabaret! Haar eerste voorstelling was goed, maar Deze is nog beter!

Music with Chris Jagger

Maar voordat dat zover is, komt er op 15 september eerst nog internationaal bezoek: Chris Jagger. Het is de jongere broer van Mick; he lives the quiet life op het platteland van Engeland als schapenboer, maar is ook singer-songwriter. Hij komt naar Nederland voor een reeks intieme concerten, waarbij hij begeleid wordt door de folkband Kentucky Snake Oil. Verwacht verhalen, anekdotes en een energieke mix van bluegrass, country en Amerikaanse folk!

schouwburghengelo.nl

Afbeelding
Olav Mol en Jack Plooij en hun helden uit de Formule 1 29 sep., 19:29
Afbeelding
Uw kleding geeft toekomst in Oeganda 28 sep., 17:52
Afbeelding
Dementietafel Beleven in Muziek 28 sep., 16:31
Afbeelding
Het leukste hondenfeest bij de Hondenhoeve 28 sep., 13:53
Afbeelding
Nivon Hengelo heeft een uitgebreid cursusaanbod 28 sep., 10:50
Afbeelding
Column: Besturen 28 sep., 08:26
Afbeelding
Werken op Kind-jeugdlocatie de Molenwiek van Aveleijn 27 sep., 20:06
Afbeelding
'Wil je niet missen: Pasar Malam Asia in Enschede!' 27 sep., 17:23