In de Race Theatershow "Helden!" gaat het niet alleen over Verstappen, maar over alle helden uit de Formule 1.
In de Race Theatershow "Helden!" gaat het niet alleen over Verstappen, maar over alle helden uit de Formule 1. Foto: Geert Langelaan

Olav Mol en Jack Plooij en hun helden uit de Formule 1

Algemeen

HENGELO - De Formule 1 is in populariteit de snelst groeiende sport in Nederland, grotendeels met dank aan Max Verstappen. Deze en vele andere helden van de Formule 1 zijn hét onderwerp van gesprek in De Race Theatershow: Helden! van Olav Mol en Jack Plooij. Wie anders dan deze commentator en pitreporter kunnen het publiek helemaal bijpraten over deze populaire autosport? 

Max Verstappen werd in 2021 als eerste Nederlander Wereldkampioen en veroverde een jaar later weer de wereldtitel. Deze fantastische momenten werden uiteraard voorzien van het gevatte commentaar van Olav Mol en Jack Plooij.

Olav Mol is al sinds 1991 commentator bij de GP’s en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Een grotere expert dan Mol op het gebied van Formule 1 bestaat er niet. Van de geschiedenis tot aan obscure feitjes, Mol weet het allemaal. Verslaggever Jack Plooij interviewt coureurs en teambazen al ruim 20 jaar. Samen verzorgen ze sinds kort het exclusieve live raceverslag voor Grandprix Radio.
Nu staan Mol en Plooij voor het vierde jaar samen in het theater met De Race Theatershow om hun passie met de fans te delen. Na hun vorige succesvolle show, komen ze dit seizoen op donderdag 5 oktober terug naar Schouwburg Hengelo met de Race Theatershow: “Helden!”. In deze voorstelling zullen ze veel aandacht besteden aan de Formule 1 helden van nu, maar ook zeker van toen zoals James Hunt, Michael Schumacher en Niki Lauda.

Uiteraard geven ze ook een exclusieve kijk achter de schermen met feiten, anekdotes, geheimen en de hoogoplopende rivaliteiten. Video’s worden voorzien van interessant commentaar, zoals over de veiligheid. Combineer dat met de dubbelzinnige humor van Mol en Plooij en zowel de kenner als de leek kan zijn hart ophalen.

Voorafgaand aan de voorstelling is er van 19.00 tot 19.30 uur een signeersessie. Kom op tijd en scoor een handtekening van Olav en/of Jack!

Kaarten à 29,50 euro zijn verkrijgbaar via www.schouw burghengelo.nl en telefonisch via 074 2556789.

Afbeelding
Ophalen van het oud papier stopt 10 minuten geleden
Afbeelding
Gitaarcafé in Borne 1 uur geleden
Afbeelding
Column Corine Hofstra: nog op zoek naar het ideale cadeau? 1 uur geleden
Afbeelding
AutoMaatje Borne Chauffeurs Café 1 uur geleden
Afbeelding
Column Irene Pigge: veel zure smoeltjes op het station deze week 2 uur geleden
Afbeelding
Samen Kerken: Paters met idealen 2 uur geleden
Afbeelding
An Exclusive Acoustic Night: 10cc, The Hollies en The Sweet originals 3 uur geleden
Afbeelding
Juridisch Spreekuur 30 nov., 12:42