Afbeelding

Het leukste hondenfeest bij de Hondenhoeve

Algemeen

BENTELO - Bij de Hondenhoeve in Bentelo wordt op zondag 1 oktober weer het allerleukste hondenfeest gehouden. Van 10.00 uur tot 17.00 uur is Hondenschool ‘Kracht op Poten’ aanwezig met een weide vol speelattributen. Maak gebruik van haar gratis adviezen, leuke speeltips en hondentraining. 

Iedereen kan een kijkje nemen in de ambulance van Stichting Dierenambulance Hof van Twente, en alle info krijgen over hun waardevolle werk hiervoor. Ook bieden zij de mogelijkheid om een gratis chip check te laten uitvoeren, hiermee wordt zichtbaar of de chip nog goed is en of de juiste gegevens gekoppeld zijn.

Hondenfotograaf Michelle Hulshof maakt een professionele fotoshoot voor maar 15 euro. Voor de creatievelingen is er de mogelijkheid om zelf gratis een snuffelmat te gaan maken. 

Het belooft weer een super gezellige dag te worden, voor de baasjes staat er koffie en krentewegge klaar. De Hondehoeve houdt deze dag eenmalig een grote leeg verkoop. Op alle accessoires voor uw hond geven zij maar liefst 50 % korting.

Afbeelding
Ophalen van het oud papier stopt 5 minuten geleden
Afbeelding
Gitaarcafé in Borne 1 uur geleden
Afbeelding
Column Corine Hofstra: nog op zoek naar het ideale cadeau? 1 uur geleden
Afbeelding
AutoMaatje Borne Chauffeurs Café 1 uur geleden
Afbeelding
Column Irene Pigge: veel zure smoeltjes op het station deze week 1 uur geleden
Afbeelding
Samen Kerken: Paters met idealen 1 uur geleden
Afbeelding
An Exclusive Acoustic Night: 10cc, The Hollies en The Sweet originals 3 uur geleden
Afbeelding
Juridisch Spreekuur 30 nov., 12:42