Afbeelding
Foto:

Winterse wonderlanden in Twente: Kerstmarkt in Borne

Algemeen

BORNE - Kun je de geur van versgebakken koekjes en glühwein al ruiken? Het is weer zover: de sfeervolle kerstmarkten in Twente staan voor de deur. Elk jaar transformeren de steden en dorpen in het oosten van Nederland in een echt winterwonderland. 

Bezoekers kunnen tijdens kerstmarkten genieten van onder andere versgebakken koekjes, oliebollen, warme chocolademelk, glühwein en andere traditionele lekkernijen. Ontdek kraampjes vol unieke cadeau-ideeën, handgemaakt door lokale ambachtslieden. Muziek van kerstkoren vult de lucht, kom schaatsen of misschien zijn er wel ijssculpturen te bekijken. Met een beetje geluk is er zelfs sneeuw om de winterse sfeer van de kerstmarkt compleet te maken.

De kerstmarkt in Borne

In Borne is er op 17 en 24 december een speciale kerstkoopzondag. Heel Borne is op deze dagen in kerstsferen. Na het shoppen voor kerstcadeautjes, kerstdecoratie of een kerstoufit kan er een warme glühwein worden gedronken in het centrum. De kerstman zal ook aanwezig zijn en mensen kunnen zelfs met hem op de foto gaan.

Afbeelding
Gitaarcafé in Borne 43 minuten geleden
Afbeelding
Column Corine Hofstra: nog op zoek naar het ideale cadeau? 48 minuten geleden
Afbeelding
AutoMaatje Borne Chauffeurs Café 50 minuten geleden
Afbeelding
Column Irene Pigge: veel zure smoeltjes op het station deze week 1 uur geleden
Afbeelding
Samen Kerken: Paters met idealen 1 uur geleden
Afbeelding
An Exclusive Acoustic Night: 10cc, The Hollies en The Sweet originals 2 uur geleden
Afbeelding
Juridisch Spreekuur 30 nov., 12:42
Afbeelding
Bijzondere korpsavond brandweer 29 nov., 09:38