De opkomst van Prins Alexander en zijn adjudant Niels.
De opkomst van Prins Alexander en zijn adjudant Niels.

Melbuulkes presenteren nieuwe Hoogheden

Algemeen

Vrijdagavond was het zover om 21.11 was het zover en presenteerden Prins Alexander en Adjudant Niels, de nieuwe hoogheden van Carnavalsvereniging de Melbuulkes, zich aan de leden.

Alexander Boers kwam na zijn geboorte 29 jaar geleden naar Borne. Hij woont samen met zijn vriendin Mariana en de honden Niko en Iris. In het dagelijks leven repareert, plaatst en onderhoudt hij airco’s bij BBCool. Dit is de zaak van zijn vader die hij in toekomst over zal nemen. Zijn vader was al eerder adjudant in Borne bij het ‘t Iemnschoer dus het carnaval is verre van onbekend in de familie. De prins der Melbuulkes een staat bekend als liefhebber van lekker eten, feestjes (waar hij zijn Venezolaanse roots laat gelden op de dansvloer), gezelligheid en squasht hij geregeld samen met zijn adjudant. Op de vraag van de keuzecommissie of hij Prins van de Melbuulkes wilde worden kwam na een kort overleg met zijn vrouw een volmondig ja maar dan wel met zijn beste kameraad Niels als adjudant.

Niels Vluttert, ook 29 jaar, is eveneens een Bornenaar in hart en nieren. Na zijn opleiding werktuigbouwkunde aan de UT is hij aan de slag gegaan bij CIREX in Almelo waar hij nu nog steeds werkt. Ondanks een drukke agenda twijfelde hij geen moment toen hij door Alexander gevraagd werd zijn adjudant te worden. Nog niet echt wetend aan wat voor avontuur hij precies begon omdat op deze manier carnaval vieren nieuw voor hem is. Niels mag in zijn vrije tijd graag frituren, feesten met zijn vrienden en reist hij graag maar drinkt al[jd s[pt om 20:00 eerst een bak koffie. Verder reist hij graag, of het nu met het vliegtuig of zijn eigen motor is. Laat dat nu net bijna zijn opkomst in de weg hebben gestaan. Hij zou namelijk pas zaterdagmorgen 11 november landen op Schiphol van zijn vakan[e in Hong Kong. Geluk bij een ongeluk is zijn vlucht heel toevallig aangepast en is hij alsnog vrijdagmorgen 10 november geland op Schiphol, precies op tijd voor zijn opkomst!

Het kersverse jonge koppel gaat voorop in de polonaise onder hun motto:

De een heeZ krullen, de ander is kaal. Dit jaar wordt carnaval fenomenaal!

Afbeelding
Column Irene Pigge: veel zure smoeltjes op het station deze week 16 minuten geleden
Afbeelding
Samen Kerken: Paters met idealen 16 minuten geleden
Afbeelding
An Exclusive Acoustic Night: 10cc, The Hollies en The Sweet originals 1 uur geleden
Afbeelding
Juridisch Spreekuur 30 nov., 12:42
Afbeelding
Bijzondere korpsavond brandweer 29 nov., 09:38
Afbeelding
Borns Blauw dichtwedstrijd 28 nov., 15:40
Afbeelding
Column Irene Pigge: Sintstress met de surprises en cadeautjes 28 nov., 14:38
Afbeelding
Samen Kerken: Met de Liefde als midden… 28 nov., 13:25