Afbeelding

Rhapsody in Blue! met Pianoduo Boelee en Dimitrov

Algemeen

Kom luisteren naar Rhapsody in Blue!, een concert in het kader van Borns Blauw. Pianoduo Elvire Boelee en Dimitar Dimitrov bespelen samen de vleugel in de Bornse Synagoge.

‘Vierhandig pianospel is één van de meest unieke vormen van kamermuziek. Het is alsof je twee puzzelstukjes hebt die precies in elkaar passen en elkaar aanvullen. Het is alsof je elkaars zinnen afmaakt. Het is als een samengesmolten geheel. De interactie tussen twee pianisten die één instrument delen is intiem en bijzonder om mee te maken’.

Sinds een paar jaar hebben Elvire en Dimitrov een eigen YouTube kanaal: DimitrovBoelee, waarop ze laten zien en horen hoe hun programma ingestudeerd wordt en daarnaast worden ook tips geven. Een heel bijzonder en ook humoristisch kijkje in de keuken.

In het kader van Borns Blauw brengen Elvire en Dimitar de Rhapsody in Blue van Gershwin ten gehore. Daarnaast spelen zij ook werken van o.a. Saint Saëns, Debussy , Bach en Gavrilin.

Zondag 26 november 2023 om 15:30 uurEntree: 15 euro. Het zou leuk zijn als er iets blauws in jouw kleding te zien is! Opgave via de Bornse Synagoge.

Afbeelding
Column Corine Hofstra: nog op zoek naar het ideale cadeau? 4 minuten geleden
Afbeelding
AutoMaatje Borne Chauffeurs Café 6 minuten geleden
Afbeelding
Column Irene Pigge: veel zure smoeltjes op het station deze week 55 minuten geleden
Afbeelding
Samen Kerken: Paters met idealen 55 minuten geleden
Afbeelding
An Exclusive Acoustic Night: 10cc, The Hollies en The Sweet originals 2 uur geleden
Afbeelding
Juridisch Spreekuur 30 nov., 12:42
Afbeelding
Bijzondere korpsavond brandweer 29 nov., 09:38
Afbeelding
Borns Blauw dichtwedstrijd 28 nov., 15:40