Afbeelding

Blaashal heeft een nieuwe sportvloer

Algemeen

BORNE - Gisteren is de vernieuwde sportvloer in de blaashal in gebruik genomen. De oude, tijdelijke sportvloer is inmiddels vervangen door een kwalitatief uitstekende vloer die voldoet aan de klasse 3 vereisten van NOC NSF. 

De blaashal faciliteert de mogelijkheid voor het uitoefenen van verschillende sporten in Borne tijdens de ontwikkeling en realisatie van het nieuwe sportcentrum. Om sporters hier zo optimaal mogelijk te kunnen laten sporten is de voormalige sportvloer vervangen. De nieuwe sportvloer is een mooie kwalitatieve impuls voor de blaashal.

De vloer heeft een epoxy onderlaag die waterdicht is en kan meebewegen met de toplaag. Hierdoor heeft de vloer een goede demping en is het heel geschikt voor verschillende sporten en het bewegingsonderwijs. Wethouder David Vermorken (sport): “Met het aanleggen van de nieuwe vloer in de blaashal hebben de verenigingen de komende jaren weer een veilige sportomgeving. Tegelijkertijd wordt er enorm hard gewerkt aan het ontwerp voor het nieuwe sportcentrum dat vanaf sportseizoen 2026 in gebruik genomen wordt.”

Afbeelding
Gitaarcafé in Borne 47 minuten geleden
Afbeelding
Column Corine Hofstra: nog op zoek naar het ideale cadeau? 52 minuten geleden
Afbeelding
AutoMaatje Borne Chauffeurs Café 54 minuten geleden
Afbeelding
Column Irene Pigge: veel zure smoeltjes op het station deze week 1 uur geleden
Afbeelding
Samen Kerken: Paters met idealen 1 uur geleden
Afbeelding
An Exclusive Acoustic Night: 10cc, The Hollies en The Sweet originals 2 uur geleden
Afbeelding
Juridisch Spreekuur 30 nov., 12:42
Afbeelding
Bijzondere korpsavond brandweer 29 nov., 09:38