Het werd een gezellige bijeenkomst.
Het werd een gezellige bijeenkomst.

AutoMaatje Borne Chauffeurs Café

Algemeen

Het fenomeen fietsmaatje is al enkele jaren een bekende verschijning in Borne. Regelmatig zie de vrijwilliger en zijn gast op de duofietsen door Borne of omgeving fietsen. AutoMaatje daarentegen is nog niet zo bekend. Toch is het eerste jaar erg succesvol geweest, reden voor Wijkracht om een Borns Chauffeurs Café te organiseren.

BORNE - Deze bijzondere middag stond in het teken van de vrijwillige chauffeurs en ritbemiddelaars van AutoMaatje en diende ter viering van het eenjarig bestaan van AutoMaatje Borne. De bijeenkomst bood een gezellige en informatieve gelegenheid waar chauffeurs en ritbemiddelaars elkaar ontmoetten, ervaringen deelden en elkaar inspirerende verhalen vertelden.

ANWB AutoMaatje ambassadeur Wilma Borgers voegde een extra dimensie toe aan de middag door aanwezig te zijn, de chauffeurs bij te praten en vragen te beantwoorden. Met bijna 1.000 gereden ritten sinds de start, 22 toegewijde chauffeurs, 5 ritbemiddelaars en bijna 150 deelnemers, is AutoMaatje een onbetwistbaar succes in Borne.

Wat is AutoMaatje?
ANWB AutoMaatje is een essentiële vervoersservice die bemiddelt voor ritten naar de dokter, fysiotherapeut, ziekenhuis, maar ook voor dagelijkse activiteiten zoals boodschappen doen, een bezoek aan de kapper of een ritje naar een bekende.

Deze dienst vormt een waardevolle aanvulling op bestaande vervoersvoorzieningen. Wijkracht, als partner van het Sociaal Hus, coördineert AutoMaatje Borne en werkt nauw samen met toegewijde vrijwillige ritbemiddelaars en chauffeurs.

Word Vrijwillige Chauffeur of Ritbemiddelaar!
Wil je bijdragen aan het succes van AutoMaatje Borne als vrijwillige chauffeur of ritbemiddelaar? Neem dan contact op met Elma Leenders, coördinator AutoMaatje Borne, via e.leenders@wijkracht.nl 

Gebruikmaken van AutoMaatje?
Heeft u behoefte aan de diensten van AutoMaatje? Kom persoonlik langs in het Sociaal Hus of bel met AutoMaatje Borne op 088 - 945 58 79.

Afbeelding
Strijd om QuizTijd wisselbokaal! 11 uur geleden
Afbeelding
Terugblik op sport in Borne 12 uur geleden
Afbeelding
Rode Kruis en humanitair oorlogsrecht 13 uur geleden
Els is een goede match met Toos. Ze geeft precies de ondersteuning die nodig is.
'Ik krijg zin om iets aan te pakken!' 13 uur geleden
Corine Hofstra.
Column Corine Hofstra: aaltjes en schimmels 13 uur geleden
De toppers van deze week 'Poor Things' en 'Dune (Part One)' zijn lang genoeg voor een grote popcorn.
In de bioscoop 13 uur geleden
'Jysk op Woonboulevard Almelo voegt een vleugje warmte aan je eetkamer'
Jysk voegt een vleugje warmte toe 13 uur geleden
Afbeelding
Column Irene Pigge: Jarig! 14 uur geleden