Het werd een gezellige bijeenkomst.
Het werd een gezellige bijeenkomst.

AutoMaatje Borne Chauffeurs Café

Algemeen

Het fenomeen fietsmaatje is al enkele jaren een bekende verschijning in Borne. Regelmatig zie de vrijwilliger en zijn gast op de duofietsen door Borne of omgeving fietsen. AutoMaatje daarentegen is nog niet zo bekend. Toch is het eerste jaar erg succesvol geweest, reden voor Wijkracht om een Borns Chauffeurs Café te organiseren.

BORNE - Deze bijzondere middag stond in het teken van de vrijwillige chauffeurs en ritbemiddelaars van AutoMaatje en diende ter viering van het eenjarig bestaan van AutoMaatje Borne. De bijeenkomst bood een gezellige en informatieve gelegenheid waar chauffeurs en ritbemiddelaars elkaar ontmoetten, ervaringen deelden en elkaar inspirerende verhalen vertelden.

ANWB AutoMaatje ambassadeur Wilma Borgers voegde een extra dimensie toe aan de middag door aanwezig te zijn, de chauffeurs bij te praten en vragen te beantwoorden. Met bijna 1.000 gereden ritten sinds de start, 22 toegewijde chauffeurs, 5 ritbemiddelaars en bijna 150 deelnemers, is AutoMaatje een onbetwistbaar succes in Borne.

Wat is AutoMaatje?
ANWB AutoMaatje is een essentiële vervoersservice die bemiddelt voor ritten naar de dokter, fysiotherapeut, ziekenhuis, maar ook voor dagelijkse activiteiten zoals boodschappen doen, een bezoek aan de kapper of een ritje naar een bekende.

Deze dienst vormt een waardevolle aanvulling op bestaande vervoersvoorzieningen. Wijkracht, als partner van het Sociaal Hus, coördineert AutoMaatje Borne en werkt nauw samen met toegewijde vrijwillige ritbemiddelaars en chauffeurs.

Word Vrijwillige Chauffeur of Ritbemiddelaar!
Wil je bijdragen aan het succes van AutoMaatje Borne als vrijwillige chauffeur of ritbemiddelaar? Neem dan contact op met Elma Leenders, coördinator AutoMaatje Borne, via e.leenders@wijkracht.nl 

Gebruikmaken van AutoMaatje?
Heeft u behoefte aan de diensten van AutoMaatje? Kom persoonlik langs in het Sociaal Hus of bel met AutoMaatje Borne op 088 - 945 58 79.

De 'drie gezichten' van het Sociaal Hus: Natalja, Sharon en Tom.
Kansen voor organisaties en inwoners 7 minuten geleden
De wethouder mocht een deel van de oude muur naar beneden halen.
Sloop het Wooldrik gestart 18 uur geleden
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 21 uur geleden
Schouwburg Hengelo verandert op 1 mei in een post-apocalyptisch paradijs anno 2200 voor de voorstelling ATMEN. Foto: Anja Beutler
Spectaculaire klimaatcrisis-voorstelling van Nicole Beutler 21 uur geleden
Afbeelding
Samen Kerken: Ga uit o mens zoek uw vreugd 22 uur geleden
Irene Pigge.
Column Irene Pigge: halve woorden 22 uur geleden
Corine Hofstra.
Column Corine Hofstra: Borne was weer op z'n best! 23 uur geleden
Afbeelding
Ruime overwinning NEO 23 uur geleden