Corine Hofstra.
Corine Hofstra.

Column Corine Hofstra: nog op zoek naar het ideale cadeau?

Algemeen

Twee jaar geleden waren Ruben en ik helemaal in onze nopjes: we konden namelijk de Bornse Cadeaupas lanceren! Het ideale cadeau, en al helemaal tijdens de aankomende feestdagen. Soms weet je gewoon niet wat je voor iemand moet kopen. De categorie ‘heeft alles al’, of ‘weet eigenlijk helemaal niet of hij/zij dat leuk vindt/lust/doet’ komt vaker voor dan je lief is! 

Ooit was dan één van de enige opties: de VVV cadeaubon. In de loop der jaren kwam er nog meer bij. Een bol.com kaart, een boekenbon, een diner cadeaukaart, een hotelgiftcard, een huis & tuin cadeaukaart, een cadeaukaart van je favoriete winkel en zelfs een alles-in-1 keuze cadeaukaart waarbij de ontvanger weer kan kiezen uit 200+ cadeaubonnen. 

Tja van zoveel keuze raak je helemaal van de kaart. Daarom vonden wij dat het hoog tijd was voor de Bornse Cadeaupas, onder de noemer ‘komt altijd goed van pas!’. Je kan de cadeaupas op 5 locaties kopen (Plus Huls van den Nieuwboer, de Barrique, The Italian Barber, Kulturhus en online via de webshop) en op meer dan 60 locaties weer inleveren (bij horeca, winkels, recreatie, bekijk alle locaties op visitborne.nl/cadeaupas)! Met zo’n Bornse Cadeaupas kan je dus lekker uiteten, jezelf een lekker geurtje cadeau doen, jezelf versieren met een mooie nieuwe ketting, jezelf trakteren op die ene leuke trui of mooie vaas die je al wilde. Of wacht dat je van een nieuw lingeriesetje of hardloopschoenen? Een fietsbel? Een gezichtsbehandeling? De keuze is oneindig!

Lijkt het stiekem toch een beetje op een alles-in-1 keuze cadeaupas, maar dan speciaal voor Borne. Geef jij ook een beetje Borne cadeau? Nu met nieuwe cadeauverpakking waardoor de ontvanger meteen kan zien waar de Bornse Cadeaupas uit te geven is!

Corine Hofstra
Visit Borne

Er valt in Borne van alles te beleven deze weken. Kijk voor meer informatie ook eens op de website: www.visitborne.nl 

Afbeelding
Strijd om QuizTijd wisselbokaal! 12 uur geleden
Afbeelding
Terugblik op sport in Borne 14 uur geleden
Afbeelding
Rode Kruis en humanitair oorlogsrecht 14 uur geleden
Els is een goede match met Toos. Ze geeft precies de ondersteuning die nodig is.
'Ik krijg zin om iets aan te pakken!' 14 uur geleden
Corine Hofstra.
Column Corine Hofstra: aaltjes en schimmels 14 uur geleden
De toppers van deze week 'Poor Things' en 'Dune (Part One)' zijn lang genoeg voor een grote popcorn.
In de bioscoop 14 uur geleden
'Jysk op Woonboulevard Almelo voegt een vleugje warmte aan je eetkamer'
Jysk voegt een vleugje warmte toe 15 uur geleden
Afbeelding
Column Irene Pigge: Jarig! 15 uur geleden