Maak kennis met De Tambourijn en kom naar de Open Deurendag.
Maak kennis met De Tambourijn en kom naar de Open Deurendag.

Kom naar open dag De Tambourijn

Algemeen

BORNE - Er is al veel over de impact en de gevolgen van corona gezegd en geschreven. Vele zaken hebben ernstig te lijden gehad door de pandemie. Ook Slagwerkspeciaalzaak De Tambourijn heeft met de gevolgen hiervan te maken gehad. Doordat de zaak gesloten moest blijven kon alleen online muziekles worden gegeven. In het begin was dit nog leuk en spannend maar er gaat natuurlijk niets boven het plezier dat je hebt om samen muziek te maken. Hierdoor heeft De Tambourijn toch vele leerlingen verloren.

Met de Open Deurendag wil men een positieve nieuwe start maken. Je kunt dan kennismaken met de instrumenten die voorhanden zijn. Er is nog volop ruimte voor leerlingenaanwas, zowel jong als oud, en er zijn nog voldoende oefenruimtes voor bandjes beschikbaar. Met deze open deuren dag hoopt De Tambourijn nieuwe leerlingen te enthousiasmeren om een muziek instrument te leren bespelen of zangles te gaan nemen.

Je kunt bij de Tambourijn terecht voor lessen in Keyboard, drum, gitaar, basgitaar maar ook voor zanglessen. Er zijn al enkele ouderen begonnen met drumles. Zij willen na hun werkzame leven genieten van het bespelen van een muziekinstrument. Er zijn ook vader/dochter- of vader/zoon cursussen. Erg leuk, voor de onderlinge concurrentiestrijd die dan ontstaat. Er wordt les op maat gegeven. Dat wil zeggen dat de leerling in grote mate zelf de lessen bepaalt. Overigens, de eerste les is bij De Tambourijn gratis. Een extra reden om het eens te proberen. Door het kopen van een strippenkaart kun je lessen wanneer jou dat het beste uitkomt. Je kunt bij De Tambourijn terecht voor de aankoop van drumstellen, gitaren, versterkers en accessoires die bij deze muziekinstrumenten horen.

De Tambourijn op televisie?

Het is nog niet zeker, maar de Tambourijn is benaderd door RTL4 om hen mee te nemen in het programma ‘Onderweg in de regio’ In dit programma geeft men Nederland een nieuw gezicht door ondernemers op verschillende vakgebieden. Ze willen een redactionele reportage opnemen met De Tambourijn om de beste een meest opmerkelijk muziekwinkels in beeld te brengen.

Er zal in september/oktober nog een grote muzikale dag worden gehouden.

Ivar Homma (links) en Bas oude Luttikhuis
Nieuw tijdperk voor Oude Luttikhuis 28 mrt, 12:27
Afbeelding
Goed omgaan met leuke media 28 mrt, 11:10
Verschillende lokalen waren keurig ingericht met de meest uiteenlopende artikelen.
De deur gaat nu echt op slot bij de Jan Ligthartschool 27 mrt, 13:40
Afbeelding
Mooie tweede plaats voor het Bornse dam-team 27 mrt, 13:01
De groep genoot volop van de gezellige middag.
High tea voor de hulptroepen van Grethe 27 mrt, 11:39
Roeien is een gezellige, uitdagende sport. Kom ook eens langs voor een kennismaking op de open dag van Tubantia.
De Roeivereniging Tubantia gooit haar deuren weer open! 26 mrt, 15:37
Woonboulevard Almelo trapt de serie braderieën af met een Middeleeuwse Braderie. (Foto: Larissa van Zeist)
Stoomtrein rijdt op tweede paasdag 26 mrt, 14:36
Afbeelding
Palmpasenoptocht: mooie traditie! 26 mrt, 13:55