Foto:

Erg drukke afsluiting ‘Zomer in Borne’

BORNE - Schreef ik bij het begin van ‘Zomer in Borne’ nogal kritisch over de organisatie van die koopzondag toen eigenlijk alleen op het Rheineplein een beetje activiteit was, dat hebben ze afgelopen zaterdag ruimschoots goed gemaakt. 

Het was ontzettend druk en leuk in het dorp. Als je met de auto naar het centum van Borne was gekomen moest je er een flinke wandeling voor over hebben om aan de feestelijkheden deel te kunnen nemen. De organisatie had alles uit de kast gehaald om er een geslaagde dag van te maken. De kermis was groots opgezet met genoeg atttracties waar ook de ouderen zich uitstekend konden vermaken. Kortom het was een zeer geslaagde dag waar de organisatoren zich van hun beste kant hebben laten zien..

Hebt u ook een mooie foto of foto’s van bijvoorbeeld de omgeving van Borne, sport, activiteiten of wat dan ook, stuur deze dan naar, voorlopig, info@bornsecourant.nl. Wij plaatsen deze graag in Het Hart van Borne in een rubriek “Foto’s van Lezers” Graag er bij vermelden waar de foto gemaakt is en door wie.

Meer berichten