<p>De Bornse Dam Vereniging eerde vrijdag twee leden die al weer ruim veertig jaar lid zijn van deze leuke vereniging.</p>

De Bornse Dam Vereniging eerde vrijdag twee leden die al weer ruim veertig jaar lid zijn van deze leuke vereniging.

(Foto: )

Jubilea Bornse Dam Vereniging: al weer veertig jaar actief lid!

BORNE - De Bornse Dam Vereniging heeft bij de ledenvergadering twee jubilerende leden in het zonnetje gezet. Michiel Hagreis en Loes Grooters zijn beide veertig jaar lid van de Bornse Dam Vereniging.

Michiel Hagreis werd al op jonge leeftijd lid en pakte het dammen voortvarend op. Hij kreeg training van een prominent lid en groeide uit tot een sterke speler met een goede teamgeest. Gedurende een aantal jaren maakte hij deel uit van het bestuur als wedstrijdleider. Ook was hij jaren lang teamleider van het landelijke team. Spelers en het vervoer regelen en het maken van een team opstelling. Nog steeds speelt Michiel een belangrijke rol bij het reilen en zeilen van dat landelijke team. Een privé toernooitje regelen bij hem thuis, Michiel is er altijd voor te porren want gezelligheid staat bij hem hoog in het vaandel. Michiel is iemand die altijd nadrukkelijk aanwezig is , maar wel op een prettige en gezellige manier.

Loes Grooters werd al op negenjarige leeftijd lid van de Bornse Dam Vereniging. Ze maakte deel uit van een groepje van drie vriendinnen op de club die toen en nog steeds voornamelijk een mannen aangelegenheid lijkt te zijn. Ze gaf blijk van een grote sociale betrokkenheid, een speelster voor wie het sociale aspect minstens zo belangrijk zo niet belangrijker is dan het spelen van een partij. Ze trad toe tot het bestuur en beheerde het secretariaat totdat drukke werkzaamheden haar dwongen om wat gas terug te nemen. Ook heeft zij zich ingezet voor het begeleiden van een florerende jeugdafdeling. Tegenwoordig maakt Loes deel uit van de commissie lief en leed waarbij er de nodige aandacht wordt gegeven aan leden die te maken hebben met tegenspoed.

Meer weten over de activiteiten van de gezellige Bornse Dam Vereniging? Kijk eens op: www.bornsedamvereniging.nl

Meer berichten