De open dagen bij Bloemenvereniging Floralia zijn iets afgeslankt, maar daarom niet minder gezellig! Kom ook komend weekend.
De open dagen bij Bloemenvereniging Floralia zijn iets afgeslankt, maar daarom niet minder gezellig! Kom ook komend weekend.

Open dagen dit weekend bij Bloemenvereniging Floralia

Algemeen

BORNE - Bloemenverenging Floralia verwelkomt u komende zaterdag 11 en zondag 12 september graag op hun jaarlijkse open dagen. Weliswaar in een afgeslankte vorm, maar de belevenis is er niet minder om!

“Deze voor ons zo belangrijke dagen qua belangstelling en promotie kunnen wij niet missen en is een doel om ons te tonen aan het publiek”, aldus Floralia. De afgeslankte vorm omvat dat er geen randactiviteiten zijn buiten de vereniging om. De tuin is deze twee dagen normaal geopend van 10.00 tot 16.00 uur. De dames van Floralia gaan wel ter plaatse bloemschikken in een speciaal ingerichte partytent. Op de parkeerplaats komt een plek voor de bloemenverkoop evenals een stand voor de houtproducten. Zo kan men weer nestkastjes, vogelhuisjes en voederkastjes kopen in diverse uitvoeringen. Tevens presenteren zij de zelf gekweekte kalebassen en pompoenen. Alle snijbloemen zijn in voldoende mate aanwezig, zodat zeker een mooi gemengd boeketje samengesteld kan worden.

Voor belangstellenden van dahlia’s hebben ze een stand voor de verkoop van knollen. De keuken is eveneens de gehele dag geopend en men serveert deze dagen koffie, al dan niet met een plakje cake. En voor de kinderen een glaasje limonade. “Ondanks het wat natte zomerweer, hetgeen lang niet voor alle planten gunstig is, is het ons toch gelukt om een mooi bloeiende tuin te kunnen laten zien, waar we trots op zijn en de moeite van bekijken waard is.”

Bloemenvereniging Floralia verwelkomt u dus graag op zaterdag 11 en zondag 12 september. Zij zijn gevestigd aan de Twickelerblopkweg 8 Borne in Borne. Er is parkeergelegenheid op de carpoolplaats van Borne-West en voor de fietsers nabij de tuin naast de toegangsweg. Kijk ook op: www.floralia-borne.nl

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 7 uur geleden
Afbeelding
Hebt u een dagje uit gewonnen? 12 uur geleden
De grote groep vrijwilligers met rechts Theo Vlaskamp en Maia Verheijen
Zuinig op het kerkhof in Zenderen toekomstbestendige begraafplaats 13 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak bij Bos Bedden Nijverdal 24 apr, 13:16
De 'drie gezichten' van het Sociaal Hus: Natalja, Sharon en Tom.
Kansen voor organisaties en inwoners 24 apr, 11:12
De wethouder mocht een deel van de oude muur naar beneden halen.
Sloop het Wooldrik gestart 23 apr, 16:22
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 23 apr, 14:11
Schouwburg Hengelo verandert op 1 mei in een post-apocalyptisch paradijs anno 2200 voor de voorstelling ATMEN. Foto: Anja Beutler
Spectaculaire klimaatcrisis-voorstelling van Nicole Beutler 23 apr, 14:10