<p>Helligen Hendrik en zijn kompaan Schoffel-Getje. Zaterdag zijn zij te gast in het openluchttheater Hertme voor een gezellige voorstelling.</p>

Helligen Hendrik en zijn kompaan Schoffel-Getje. Zaterdag zijn zij te gast in het openluchttheater Hertme voor een gezellige voorstelling.

(Foto: )

Helligen Hendrik komt naar Hertme zaterdag!

HERTME - Omdat de dokter tegen hem gezegd heeft dat buitenlucht gezegend is, trekt Helligen Hendrik deze zomer langs een aantal openluchttheaters in het oosten van het land. Dit om met ons te vieren dat de norse cabaretier 12,5 jaar op de planken staat.

Komende zaterdag 11 september komt Hendrik’s Zotte Zomer Parade naar het Openluchttheater Hertme! Het koperen huwelijk wordt gevierd met een knotsgekke show waarbij, naast nieuwe sketches, een aantal succesvolle scenes uit het verleden zullen herrijzen. Ook Hendrik’s kompaan, Schoffel-Getje, is weer nadrukkelijk van de partij.

Emoties
Hendrik’s Zotte Zomer Parade wordt een carrousel aan emoties, waarbij vreugde, melancholie en uitbundigheid om voorrang vechten. Maar wees niet bang: uiteindelijk voert onvervalste ‘helligheid’ de boventoon. Want hoe mooi of hoe slecht het weer ook is, Hendrik heeft altijd wel een reden om in onmetelijke woede te ontsteken! De show begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 21,50 euro en zijn te verkrijgen via de website van het theater: www.openluchttheaterhertme.nl 

Meer berichten