Afbeelding

Bevrijdingsdiner en belevingstheater gaan door

Algemeen

BORNE - De activiteiten van stichting Belevingstheater Oorlogstijd en Bevrijding Borne gaan door en zijn verplaatst naar maart/april 2022. In nauw overleg met regisseur en productieleider heeft het bestuur er voor gekozen om zeker te zijn dat de nieuw te plannen data doorgang kunnen vinden en derhalve verplaatst naar 2022.

De Bevrijdingskrant wordt in maart huis aan huis bezorgd, het Bevrijdingsdiner vindt plaats op 31 maart in ’t Dijkhuis ‘s avonds om 19.00 uur. Het Belevingstheater is op 2 april, voorafgegaan door de officiële opening in de Oude Kerk. Zoals het er nu uitziet zullen ook de geplande activiteiten voor ‘s avonds door kunnen gaan. “Inmiddels hebben we kunnen vaststellen dat er nog steeds volop enthousiasme aanwezig is bij de vrijwilligers, sponsoren en ondersteunende diensten, maar zeker ook bij de circa 150 spelers en speelsters van het belevingstheater.”, aldus het bestuur. “Dit alles geeft ons alle vertrouwen om er een succesvol evenement van te maken. Als bestuur zien we er naar uit om begin 2022 het enthousiasme en de beleving weer naar een hoger niveau te tillen en met succes de zo belangrijke en indrukwekkende gebeurtenissen van de tweede wereldoorlog met respect voor het voetlicht te brengen, te laten beleven en herbeleven.”

Anke Jonathans en Bertil Meyer met de poster van Borne op z'n Best.
Borne op z'n Best laat Borne bruisen 19 uur geleden
Bent u de leuke oma die zij zoeken?
Bijzondere oproep: Lieve en actieve oma gezocht! 20 uur geleden
Tijdens Open Podium Overijssel 2023 ging de band Kiespijn er met de hoofdprijs vandoor. Aan wie dragen zij op 20 april de wisselbeker over?
Wie volgt de band Kiespijn op en wint Open Podium Overijssel '24? 22 uur geleden
Afbeelding
Derde duofiets voor Fietsmaatjes Borne 16 apr, 15:36
Nestor Jurrie Haak bewaakte de rust binnen het kampioensteam “Klos2”.
De Klos 2 Kampioen viert kampioenschap biljarten 16 apr, 14:11
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 16 apr, 13:25
Afbeelding
Samen Kerken: Iedere dag kiezen voor vrede, een opgave 16 apr, 13:14
Corine Hofstra.
Column Corine Hofstra: vrijwilligers zijn onmisbaar! 16 apr, 12:16