<p>Corinne Hofstra</p>

Corinne Hofstra

(Foto: )

Column Visit Borne

BORNE - Corinne Yes, zo leuk! Vanaf deze week mag ik namens Visit Borne voor jullie schrijven. Ik ben Corine en werk sinds maart 2020 als Citymarketeer / Toerismemanager. 

Mijn taak? Zorgen dat zoveel mogelijk mensen onze mooie gemeente komen bezoeken! We bedenken campagnes, zorgen dat we online én offline goed op de kaart staan en ik denk graag actief mee met leuke evenementen. Twee weken geleden hadden we ook zo’n parel: een hele succesvolle editie van de Slag om Borne. Bijna 1000 mensen gingen bloedfanatiek aan de slag met 105 vragen (en subvragen), opdrachten op verschillende locaties in het dorp en op jokerjacht. Van 18:00 tot 23:00 uur was het, mede dankzij de vrolijke uitgedoste teams, een drukte van jewelste in Borne. Het bleef na het inleveren van de strijdboeken nog lang onrustig in Borne! 

Inmiddels zijn de winnaars bekend: The Foxycreek Brewers zijn de eerste winnaars van de Slag om Borne. Het burenteam van de Vossenbeek won daarmee 2500 euro voor hun gekozen goede doel, de Verjaardagsbox. Zo’n mooie avond moet uiteraard een vervolg krijgen, dus noteer alvast 17 september 2022 in je agenda en meld je snel aan: al 70 teams zijn volgend jaar van de partij! 

Meer berichten