Het was altijd een gezellige drukte bij de tweedehands kinderkledingbeurs. Een leuke manier om voor weinig een volle kledingkast te krijgen.
Het was altijd een gezellige drukte bij de tweedehands kinderkledingbeurs. Een leuke manier om voor weinig een volle kledingkast te krijgen.

Beurs voor tweedehands kinderkleding in kulturhus

Algemeen

BORNE - Door corona hebben ze verschollende beurzen helaas moeten afzeggen maar de aankomende beurs gaat op 24 oktober van 11.00 tot 12.00.weer door! Op de beurs is tweedehands kinderkleding voor de herfst en winter te koop. Heeft u nog mooie en nette kinderkleding in de kast?

Inschrijven voor de beurs is nog mogelijk en dat kan als volgt: U kunt via de mail een inschrijfnummer aanvragen en dan de kleding woensdags voor de beurs inleveren bij het Kulturhus. De kleding moet dan voorzien zijn van het inschrijfnummer, de maat en de prijs die u ervoor hebben wilt. Alles wat verkocht wordt wordt genoteerd. Na de beurs wordt alle overgebleven kleding weer terug in de dozen/tassen gedaan die dinsdags na de beurs weer worden opgehaald. Dan krijg je ook een envelop met het opgeleverde bedrag. U kunt er ook voor kiezen om de kleding te schenken. Dan gaan de vrijwilligers dat bezorgen bij Ekiko. Een goed doel wat erg blij is met deze kleding. Van de kleding die verkocht wordt krijgt u 2/3 deel. De overige 1/3 gaat naar een goed doel. Voor dit jaar is dat de Verjaardagsbox Borne en een deel naar het Kulturhus. Voor de beurs in het Kulturhus heeft u wel een geldige QR code nodig, Meer informatie of een inschrijfnummer aanvragen: beurskulturhusborne@gmail.com

Afbeelding
Prachtige donatie voor jeugdwerk damclub 11 uur geleden
Leerlingen van de groepen 7 en 8 van DE Optimist luisteren geboeid toe naar de les van adjudant en veteraan Frank Waanders.
Veteranen in de Bornse klassen 13 uur geleden
Anke Jonathans en Bertil Meyer met de poster van Borne op z'n Best.
Borne op z'n Best laat Borne bruisen 17 apr, 13:19
Bent u de leuke oma die zij zoeken?
Bijzondere oproep: Lieve en actieve oma gezocht! 17 apr, 12:15
Tijdens Open Podium Overijssel 2023 ging de band Kiespijn er met de hoofdprijs vandoor. Aan wie dragen zij op 20 april de wisselbeker over?
Wie volgt de band Kiespijn op en wint Open Podium Overijssel '24? 17 apr, 10:17
Afbeelding
Derde duofiets voor Fietsmaatjes Borne 16 apr, 15:36
Nestor Jurrie Haak bewaakte de rust binnen het kampioensteam “Klos2”.
De Klos 2 Kampioen viert kampioenschap biljarten 16 apr, 14:11
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 16 apr, 13:25