Afbeelding

Column Corine Hofstra

Algemeen

BORNE - Het leuke van mijn werk voor Borne is dat het zo gevarieerd is. Het ene moment ben ik druk bezig met het uitwerken van een creatieve marketingcampagne, terwijl ik op het andere moment probeer een mooi kiekje te maken van de zonsondergang met op de achtergrond het Carmelitessenklooster.

En van een enthousiast gesprek bij een ondernemer in Hertme, op de fiets weer naar een nieuwe overnachtingslocatie in het dorp. Allemaal verschillende gezichten, energieën en ambities, maar uiteindelijk dienen we allemaal hetzelfde doel: zorgen dat zoveel mogelijk mensen onze kant opkomen en onze parels kunnen ontdekken! Hoe leuk is het dan, dat we nu na 1,5 jaar eindelijk allemaal eens mogen samenkomen. Ondernemers en stakeholders uit de hele vrijetijdssector van Borne zijn uitgenodigd op 26 oktober in het Kulturhus. Tijdens deze avond vertellen we kort wat er allemaal is gebeurd namens Visit Borne, zal er onder leiding van Quirine ter Haar (Twente Marketing) een paneldiscussie plaatsvinden en we sluiten af met een lezing van oud-scheidsrechter en succesvol supermarktondernemer Björn Kuipers. Bornse ondernemers kunnen zich trouwens nog aanmelden (via www.visitborne.nl/ondernemersavond). 

We sluiten natuurlijk af met een gezellige netwerkborrel! En dat brengt mij weer tot mijn volgende klus van vandaag: zorgen dat er de 26e genoeg borrels klaar staan. En de microfoon werkt. Snel weer aan het werk dus!

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 9 minuten geleden
Afbeelding
Hebt u een dagje uit gewonnen? 5 uur geleden
De grote groep vrijwilligers met rechts Theo Vlaskamp en Maia Verheijen
Zuinig op het kerkhof in Zenderen toekomstbestendige begraafplaats 6 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak bij Bos Bedden Nijverdal 24 apr, 13:16
De 'drie gezichten' van het Sociaal Hus: Natalja, Sharon en Tom.
Kansen voor organisaties en inwoners 24 apr, 11:12
De wethouder mocht een deel van de oude muur naar beneden halen.
Sloop het Wooldrik gestart 23 apr, 16:22
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 23 apr, 14:11
Schouwburg Hengelo verandert op 1 mei in een post-apocalyptisch paradijs anno 2200 voor de voorstelling ATMEN. Foto: Anja Beutler
Spectaculaire klimaatcrisis-voorstelling van Nicole Beutler 23 apr, 14:10