Foto:

Column Corine Hofstra

BORNE - Het leuke van mijn werk voor Borne is dat het zo gevarieerd is. Het ene moment ben ik druk bezig met het uitwerken van een creatieve marketingcampagne, terwijl ik op het andere moment probeer een mooi kiekje te maken van de zonsondergang met op de achtergrond het Carmelitessenklooster.

En van een enthousiast gesprek bij een ondernemer in Hertme, op de fiets weer naar een nieuwe overnachtingslocatie in het dorp. Allemaal verschillende gezichten, energieën en ambities, maar uiteindelijk dienen we allemaal hetzelfde doel: zorgen dat zoveel mogelijk mensen onze kant opkomen en onze parels kunnen ontdekken! Hoe leuk is het dan, dat we nu na 1,5 jaar eindelijk allemaal eens mogen samenkomen. Ondernemers en stakeholders uit de hele vrijetijdssector van Borne zijn uitgenodigd op 26 oktober in het Kulturhus. Tijdens deze avond vertellen we kort wat er allemaal is gebeurd namens Visit Borne, zal er onder leiding van Quirine ter Haar (Twente Marketing) een paneldiscussie plaatsvinden en we sluiten af met een lezing van oud-scheidsrechter en succesvol supermarktondernemer Björn Kuipers. Bornse ondernemers kunnen zich trouwens nog aanmelden (via www.visitborne.nl/ondernemersavond). 

We sluiten natuurlijk af met een gezellige netwerkborrel! En dat brengt mij weer tot mijn volgende klus van vandaag: zorgen dat er de 26e genoeg borrels klaar staan. En de microfoon werkt. Snel weer aan het werk dus!

Meer berichten