Afbeelding

Twee dagen volop plezier in het Muziekcafé Borne

Algemeen

BORNE - Nu de beperkingen vanwege de pandemie zijn opgeheven pakt het Muziekcafé Borne de draad weer op. Het was lange tijd stil. Veel te lang. Bands staan te popelen om hun muziek weer voor publiek te mogen spelen. 

Er kan en mag weer worden gekletst, gelachen, gedanst, meegezongen! Om zoveel mogelijk muzikanten en zangers een podium te bieden wordt de herstart gevierd met een tweedaags muziekcafé festival op zaterdag 23 en zondag 24 oktober in de foyer van het Kulturhus Borne. Op zaterdag 23 oktober treden de volgende bands op, telkens ongeveer 45 minuten: Fresj, Knights, John Cornwill Band, Backroad, Krap bie Kas, The Rolling Clones en Les Moustaches. Op zondag zijn hier te zien: And Friends, V-Street, Butterfly, Power factory en LOFT

Op beide dagen begint het programma om 14:00 uur. Op zaterdag duurt het tot 23.00 uur. Op zondag tot ongeveer 19:00 uur. Zoals altijd is de entree gratis en is er vrije in- en uitloop. Na dit evenement wordt het Muziekcafé weer regelmatig georganiseerd. Muziekcafé avonden zijn uitgegroeid tot avonden waar mensen naar uitkijken om te genieten van muziek, gezelligheid en te dansen. Avonden voor iedereen, jong, oud, alleen of met partner / vrienden / buren.

Afbeelding
Living Statues voor Sri Lanka 1 uur geleden
Afbeelding
Vrijwilligers gezocht voor Mooi Weer Festival 2 uur geleden
Afbeelding
Prachtige donatie voor jeugdwerk damclub gisteren
Leerlingen van de groepen 7 en 8 van DE Optimist luisteren geboeid toe naar de les van adjudant en veteraan Frank Waanders.
Veteranen in de Bornse klassen 18 apr, 12:20
Anke Jonathans en Bertil Meyer met de poster van Borne op z'n Best.
Borne op z'n Best laat Borne bruisen 17 apr, 13:19
Bent u de leuke oma die zij zoeken?
Bijzondere oproep: Lieve en actieve oma gezocht! 17 apr, 12:15
Tijdens Open Podium Overijssel 2023 ging de band Kiespijn er met de hoofdprijs vandoor. Aan wie dragen zij op 20 april de wisselbeker over?
Wie volgt de band Kiespijn op en wint Open Podium Overijssel '24? 17 apr, 10:17
Afbeelding
Derde duofiets voor Fietsmaatjes Borne 16 apr, 15:36