Foto:

Twee dagen volop plezier in het Muziekcafé Borne

BORNE - Nu de beperkingen vanwege de pandemie zijn opgeheven pakt het Muziekcafé Borne de draad weer op. Het was lange tijd stil. Veel te lang. Bands staan te popelen om hun muziek weer voor publiek te mogen spelen. 

Er kan en mag weer worden gekletst, gelachen, gedanst, meegezongen! Om zoveel mogelijk muzikanten en zangers een podium te bieden wordt de herstart gevierd met een tweedaags muziekcafé festival op zaterdag 23 en zondag 24 oktober in de foyer van het Kulturhus Borne. Op zaterdag 23 oktober treden de volgende bands op, telkens ongeveer 45 minuten: Fresj, Knights, John Cornwill Band, Backroad, Krap bie Kas, The Rolling Clones en Les Moustaches. Op zondag zijn hier te zien: And Friends, V-Street, Butterfly, Power factory en LOFT

Op beide dagen begint het programma om 14:00 uur. Op zaterdag duurt het tot 23.00 uur. Op zondag tot ongeveer 19:00 uur. Zoals altijd is de entree gratis en is er vrije in- en uitloop. Na dit evenement wordt het Muziekcafé weer regelmatig georganiseerd. Muziekcafé avonden zijn uitgegroeid tot avonden waar mensen naar uitkijken om te genieten van muziek, gezelligheid en te dansen. Avonden voor iedereen, jong, oud, alleen of met partner / vrienden / buren.

Meer berichten