Archieffoto van het Borns Kleinkoor. Zij verwelkomen u graag bij de open repetitie.
Archieffoto van het Borns Kleinkoor. Zij verwelkomen u graag bij de open repetitie.

Bezoek de repetitie van Borns Kleinkoor

Algemeen

Op maandagavond 22 november geeft het Borns Kleinkoor een ‘openbare repetitie’ voor ieder die van muziek en van zingen houdt. De start is om 19.30 uur in de nieuwe repetieruimte van basisschool ‘t Iemnschelf in de Stroom-Esch, Borne.

BORNE - Wie daar het koor en dirigent Bram van der Beek samen aan het werk wil zien ter voorbereiding van het Kerstconcert op donderdagavond 23 december is van harte welkom. Het publiek kan zo al iets van een miniconcert genieten met ook informatie over de liederen en de manier van zingen. Voor wie wil is ook voorzien in één of enkele nummers samenzang met het publiek. De repetitie duurt van 20.00 uur tot 22.00 uur en ook hier gelden de huidige coronamaatregelen. Na de activiteitenstop vanwege corona wil het koor het komend jaar flink uitpakken met concerten en optredens ter viering van zijn 80-jarig jubileum. De openbare repetitie is daarvan de start. In december volgt het Kerstconcert. Dit keer met medewerking van enkele jeugdige zangers, die ook aan de repetitie op 22 november meedoen. Kijk ook op de website: www.bornskleinkoor.nl

Afbeelding
Living Statues voor Sri Lanka 11 uur geleden
Afbeelding
Vrijwilligers gezocht voor Mooi Weer Festival 12 uur geleden
Afbeelding
Prachtige donatie voor jeugdwerk damclub 18 apr, 14:21
Leerlingen van de groepen 7 en 8 van DE Optimist luisteren geboeid toe naar de les van adjudant en veteraan Frank Waanders.
Veteranen in de Bornse klassen 18 apr, 12:20
Anke Jonathans en Bertil Meyer met de poster van Borne op z'n Best.
Borne op z'n Best laat Borne bruisen 17 apr, 13:19
Bent u de leuke oma die zij zoeken?
Bijzondere oproep: Lieve en actieve oma gezocht! 17 apr, 12:15
Tijdens Open Podium Overijssel 2023 ging de band Kiespijn er met de hoofdprijs vandoor. Aan wie dragen zij op 20 april de wisselbeker over?
Wie volgt de band Kiespijn op en wint Open Podium Overijssel '24? 17 apr, 10:17
Afbeelding
Derde duofiets voor Fietsmaatjes Borne 16 apr, 15:36