<p>Corine Hofstra toont de nieuwe enige echte Bornse Cadeaupas</p>

Corine Hofstra toont de nieuwe enige echte Bornse Cadeaupas

(Foto: )

Lancering van enige echte Cadeaupas

Het initiatief, wat recentelijk ook in Hengelo en Enschede live is gegaan, is een mooie kans voor Bornse ondernemers. De eerste grote bestellingen van organisaties en bedrijven komen al binnen.

BORNE - ‘Het is natuurlijk ook een ideaal relatiegeschenk zo tijdens de feestdagen’, geeft Corine Hofstra aan. ‘Elke euro die we in Borne kunnen houden is mooi meegenomen en dit gunnen wij de Bornse ondernemers ook echt. Helemaal na de afgelopen 2 jaar!’. Samen met Ruben Baartman is ze afgelopen maanden druk geweest om de Bornse Cadeaupas te kunnen lanceren. 

Eerder dit jaar kwamen ze nog met een winactie voor een foto op de cadeaupas. Na de oproep kwamen er heel wat mooie kiekjes binnen en samen met de foto’s uit de beeldbank van Visit Borne, is er een prachtig ontwerp tot stand gekomen. De winnaars hebben inmiddels de allereerste cadeaupassen met daarop een waarde van €100,00 in ontvangst mogen nemen.

Cadeaupassen zijn na opwaarderen 2 jaar lang geldig. Een ideaal cadeau zo richting de feestdagen, maar uiteraard ook de rest van het jaar leuk om weg te geven. Met de pas geef je immers een stukje Borne cadeau. Ruben & Corine moeten lachen en zeggen samen in koor: ‘De Bornse Cadeaupas; leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!’

De Bornse Cadeaupas kan je inleveren bij deelnemende ondernemers die je kan vinden op www.visitborne.nl/cadeaupas. Super leuk: zo koopt de ontvanger van de cadeaupas lokaal, je hebt een origineel cadeau en je geeft gewoon een stukje Borne weg! Ook ideaal als (kerst)relatiegeschenk. Heb je vragen of wil je een grote bestelling cadeaupassen doen? Mail dan naar cadeaupas@visitborne.nl! Ondernemers binnen de vrijetijdssector in gemeente Borne die zich nog willen aanmelden kunnen contact opnemen met Corine Hofstra via cadeaupas@visitborne.nl.

Meer berichten