Foto:

Column Corine Hofstra

BORNE - Allereerst namens mij en het hele bestuur van Visit Borne: de beste wensen voor 2022! Afgelopen week deelden we een 1,5 minuut durende video met daarin een aaneenschakeling van fantastische momenten die we in 2021 hebben mogen beleven. 

Ondanks de verschillende lockdowns, de soms late afgelastingen van evenementen: we hebben er desondanks een feestje van proberen te maken. Dat had natuurlijk niet gekund zonder onze creatieve en veerkrachtige ondernemers in de vrijetijdssector. Voor komend jaar staan er weer parels op de planning, zo beginnen we deze week met ‘Borne, een dorp vol liefde’. Na bijna 2 jaar pandemie, het gat waarin mensen vaak vallen na al die gezellige feestdagen en de voornemens die misschien zwaarder vallen dan gedacht komen wij met heel veel licht én liefde! Met wat random acts of kindness (klinkt toch leuker dan willekeurige daden van vriendelijkheid) zorgen wij dat je met een warm gevoel Borne weer kan verlaten.

Ook proberen we achter de schermen een ‘Hap & Hartstocht’ te ontwikkelen, waarbij je samen met je geliefde, beste vriendin of bijvoorbeeld je moeder op culinaire tocht kan door ons dorp. Een heerlijke (harts)tocht, waarvan jouw hart sowieso weer sneller gaat kloppen! Hierover hopen we je snel meer te kunnen vertellen. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Facebook & Instagram (@VisitBorne), dan hoef je in ieder geval niets te missen!

Meer berichten