Afbeelding

State of Art is stijlvol, tijdloos en modern

Algemeen

Het merk State of Art maakt nu kleding voor de man, maar er is een hele reis aan vooraf gegaan. Het begon namelijk met de productie van gebreide babykleding en doordat de markt voor babykleding veranderde, werd in de jaren 70 van de vorige eeuw de stap gezet naar de mode voor volwassenen, waarvan de mannenmode, onder de naam State of Art, nu nog steeds bestaat. De overstap naar de mannenmode is dus een slimme keuze geweest.

Mannen kiezen nu nog steeds voor State of Art. Het merk heeft dan ook een ruim aanbod voor elke man die zelfverzekerd voor de dag wil komen. De stijlvolle kledingstukken van State of Art zijn tijdloos, maar ondanks dat worden wel de actuele trends gevolgd en worden er moderne materialen gebruikt. Zo wordt in de overhemden bijvoorbeeld elastan, in polo’s gemerceriseerd katoen en in broeken lyocell verwerkt. Het resultaat is draagcomfort, duurzaamheid en kwaliteit waar men lang van genieten kan.

Voor deze lente heeft State of Art weer een nieuwe collectie gemaakt. Deze collectie is er eentje met een knipoog naar de natuur. State of Art maakt deze keer gebruik van natuurlijke materialen als katoen en linnen en ook met de groene tinten, toch wel kenmerkend voor de lente met al het ontluikend groen, wordt verwezen naar de natuur.

State of Art is in heel Europa te koop in de eigen winkels van het merk en bij vele andere modezaken. Een duidelijk teken van de populariteit. Ook bij Sans-online kan kleding van het populaire mannenmerk worden gekocht. Een kijkje online maakt direct duidelijk waar State of Art voor staat en waarom ervoor gekozen wordt. 

!
Afbeelding
Twents Wijnfeest bij Wijngaard Kötter 2 uur geleden
Afbeelding
Met meer zelfvertrouwen gaan fietsen 2 uur geleden
Afbeelding
NK Maaien met de zeis in Dalfsen 3 uur geleden
Afbeelding
Inloopspreekuur OV-reisadvies 3 uur geleden
Afbeelding
Stadsbeiaardiers blijven erg actief 5 uur geleden
Afbeelding
Het verleden van Hengelo: De Kettingbrug 20 uur geleden
Afbeelding
‘Je bent een clubje met zijn allen’ 22 uur geleden
Afbeelding
Samenwerking Borne Beweegt en KidsVooruit gisteren