Afbeelding

Speciale voetbalmiddag met de selectie van Twente

Algemeen

ENSCHEDE - Sander Boschker en de spelers van de eerste selectie verwelkomden vorige week tientallen bewoners van De Twentse Zorgcentra voor het jaarlijkse ‘Sander Boschker toernooi’. Acht teams speelden maandagmiddag tegen elkaar en werden daarbij ondersteund door de spelers van FC Twente. Een sportieve middag op het Trainingscentrum in Hengelo met allemaal winnaars.

De laatste twee jaar kon het toernooi niet worden gehouden, maar dit jaar vond het Sander Boschker toernooi weer plaats op het Trainingscentrum. Een toernooi waarvan de eerste editie in 2005 werd gehouden. Het toernooi werd mede mogelijk gemaakt door de Twentse Zorgcentra, Scoren in de wijk, Stichting GOAL!, Menzis, Brookhuis Busreizen, Big Party Verhuur en Toilet Service Twente.

Zowel voor de cliënten van De Twentse Zorgcentra als FC Twente zelf zijn dit soort evenementen van onschatbare waarde. Immers, sport dient een verbindende rol te spelen in de brede samenleving. Het actief betrekken van mensen met een beperking is hier een mooie uiting van. Ook voor hen heeft sport immers een positief effect en het laat hen maatschappelijk meedoen.


Afbeelding
Nationale BoekStartdag 14 uur geleden
Afbeelding
Voorkom fraude met dure kaartjes 15 uur geleden
Afbeelding
Make-up workshop 31 mei, 12:28
Afbeelding
Fluitend op pad met een nieuwe e-bike 31 mei, 11:14
Afbeelding
Bluebedrijf: vertrouwen én kwaliteit staan altijd centraal 30 mei, 14:24
Afbeelding
Wensen van Elsa en Niek vervuld 30 mei, 14:23
Afbeelding
Imkers staan klaar om bezoekers alles over bijen en honing te leren 30 mei, 13:17
Afbeelding
Ontmoet mantelzorgers en deel eigen ervaringen 30 mei, 12:16