Pippa Molenaar komt de selectie van Apollo 8 versterken.
Pippa Molenaar komt de selectie van Apollo 8 versterken.

Apollo 8 voegt weer twee versterkingen toe aan selectie

Algemeen

Apollo 8 is zeer actief op de volleybal ‘transfermarkt’. De vereniging spelend op het hoogste niveau in Nederland maakte in de afgelopen weken al meerdere nieuwe aanwinsten bekend. Aan deze nieuwe aanwinsten worden nog weer twee nieuwe speelsters toegevoegd: Pippa Molenaar en Eline Rohaan. 

BORNE - Apollo 8 heeft een enorme aantrekkingskracht op jonge talenten en al ervaren speelsters die graag in de Eredivisie willen spelen.

De 16-jarige Pippa Molenaar komt Apollo 8 versterken op de libero positie. Eline Rohaan (18 jaar) komt over van topdivisionist Krekkers en wordt één van de passer/lopers van de selectie. 

Pippa Molenaar
Pippa Molenaar is ondanks haar leeftijd van 16 jaar al bekend in de Eredivisie en speelde de afgelopen twee seizoenen bij Regio Zwolle Volleybal. ‘In Zwolle had zij de nodige concurrentie en heeft daar ervaring opgedaan. Bij Apollo 8 kan zij deze ervaring gaan gebruiken in het veld. Ze is ondanks haar jonge leeftijd al een heel eind op weg in haar ontwikkeling, ze had meerdere aanbiedingen en we zijn blij dat Pippa voor Apollo 8 heeft gekozen. Pippa is naast libero bij ons, ook de libero van Jong Oranje’, reageren trainers Thijs en Bart Oosting op de komst van Pippa.

‘Ik speelde de afgelopen twee seizoenen bij Regio Zwolle Volleybal en ga nu voor volgend seizoen de overstap maken naar Apollo 8. Ik heb er super veel zin in omdat het me een heel leuk team lijkt en het lijkt me leuk om dit te combineren met een studie in Enschede. Ik kijk het meest uit naar de nieuwe uitdaging in combinatie met een gezellig team en enthousiaste club’, vertelt Pippa. 

Eline Rohaan
Eline Rohaan komt over van Krekkers en gaat haar debuut maken in de eredivisie. “Eline is voor ons geen onbekende”, vertellen Thijs en Bart Oosting. “Twee jaar geleden trainde ze al eens mee. In de afgelopen jaren heeft ze zich goed ontwikkeld bij Krekkers. Eline brengt passend veel kwaliteit met zich mee en ook aanvallend heeft ze de nodige power en handigheid”.

Eline: ‘Ik heb gekozen voor Apollo 8 omdat ik een nieuwe uitdaging wil aangaan en ik denk dat deze overstap naar de eredivisie een geweldige kans is om mezelf op verschillende kanten te ontwikkelen. Ik kijk er naar uit om met een nieuw team in de Eredivisie te gaan spelen en natuurlijk zo veel mogelijk overwinningen te boeken!’ 

Apollo 8 is erg blij dat zij de gelederen van het volleybalhart van Twente komen versterken.

Ivar Homma (links) en Bas oude Luttikhuis
Nieuw tijdperk voor Oude Luttikhuis 17 uur geleden
Afbeelding
Goed omgaan met leuke media 18 uur geleden
Verschillende lokalen waren keurig ingericht met de meest uiteenlopende artikelen.
De deur gaat nu echt op slot bij de Jan Ligthartschool 27 mrt, 13:40
Afbeelding
Mooie tweede plaats voor het Bornse dam-team 27 mrt, 13:01
De groep genoot volop van de gezellige middag.
High tea voor de hulptroepen van Grethe 27 mrt, 11:39
Roeien is een gezellige, uitdagende sport. Kom ook eens langs voor een kennismaking op de open dag van Tubantia.
De Roeivereniging Tubantia gooit haar deuren weer open! 26 mrt, 15:37
Woonboulevard Almelo trapt de serie braderieën af met een Middeleeuwse Braderie. (Foto: Larissa van Zeist)
Stoomtrein rijdt op tweede paasdag 26 mrt, 14:36
Afbeelding
Palmpasenoptocht: mooie traditie! 26 mrt, 13:55