Van het veldonderhoud tot de kantine: alles staat of valt met de inzet van gedreven vrijwilligers om dit mogelijk te maken. BVV bedankte hen afgelopen week met een mooie avond.
Van het veldonderhoud tot de kantine: alles staat of valt met de inzet van gedreven vrijwilligers om dit mogelijk te maken. BVV bedankte hen afgelopen week met een mooie avond. Foto: Shutterstock

BVV bedankt vrijwilligers voor inzet afgelopen jaren

Algemeen

Voetbalclub BVV heeft afgelopen vrijdag een waarderingsavond gehouden voor de vrijwilligers. In de coronaperiode konden veel activiteiten niet doorgaan, waaronder deze jaarlijkse vrijwilligersavond.

BORNE - De coronapandemie was een uitdagende periode voor de club en de vrijwilligers. Zij hebben hun uiterste best gedaan om dingen draaiende te houden binnen de geldende regels. De avond was voor alle leden die de afgelopen twee seizoenen actief waren om een bijdrage te leveren: commissieleden, clubhuis medewerkers, trainers, leiders, de klussenploeg en vele anderen. Er was onder meer een warm en koud buffet en muziek door DJ Erwin.

De boodschap die het bestuur vooral over wilde brengen is duidelijk: zonder vrijwilligers is er geen vereniging mogelijk. Ieders inzet is belangrijk, zowel voor sportief succes op de velden, plezier in het spelen voor de recreatieve teams en uiteraard in het stukje gemeenschapszin. BVV Borne is dan ook bijzonder dankbaar dat zij week in, week uit een beroep kunnen doen op een grote groep vrijwilligers die de club een warm hart toedragen.

Afbeelding
Nationale BoekStartdag 15 uur geleden
Afbeelding
Voorkom fraude met dure kaartjes 16 uur geleden
Afbeelding
Make-up workshop 31 mei, 12:28
Afbeelding
Fluitend op pad met een nieuwe e-bike 31 mei, 11:14
Afbeelding
Bluebedrijf: vertrouwen én kwaliteit staan altijd centraal 30 mei, 14:24
Afbeelding
Wensen van Elsa en Niek vervuld 30 mei, 14:23
Afbeelding
Imkers staan klaar om bezoekers alles over bijen en honing te leren 30 mei, 13:17
Afbeelding
Ontmoet mantelzorgers en deel eigen ervaringen 30 mei, 12:16