<p>Van het veldonderhoud tot de kantine: alles staat of valt met de inzet van gedreven vrijwilligers om dit mogelijk te maken. BVV bedankte hen afgelopen week met een mooie avond.</p>

Van het veldonderhoud tot de kantine: alles staat of valt met de inzet van gedreven vrijwilligers om dit mogelijk te maken. BVV bedankte hen afgelopen week met een mooie avond.

(Foto: Shutterstock)

BVV bedankt vrijwilligers voor inzet afgelopen jaren

Voetbalclub BVV heeft afgelopen vrijdag een waarderingsavond gehouden voor de vrijwilligers. In de coronaperiode konden veel activiteiten niet doorgaan, waaronder deze jaarlijkse vrijwilligersavond.

BORNE - De coronapandemie was een uitdagende periode voor de club en de vrijwilligers. Zij hebben hun uiterste best gedaan om dingen draaiende te houden binnen de geldende regels. De avond was voor alle leden die de afgelopen twee seizoenen actief waren om een bijdrage te leveren: commissieleden, clubhuis medewerkers, trainers, leiders, de klussenploeg en vele anderen. Er was onder meer een warm en koud buffet en muziek door DJ Erwin.

De boodschap die het bestuur vooral over wilde brengen is duidelijk: zonder vrijwilligers is er geen vereniging mogelijk. Ieders inzet is belangrijk, zowel voor sportief succes op de velden, plezier in het spelen voor de recreatieve teams en uiteraard in het stukje gemeenschapszin. BVV Borne is dan ook bijzonder dankbaar dat zij week in, week uit een beroep kunnen doen op een grote groep vrijwilligers die de club een warm hart toedragen.

Meer berichten