Afbeelding

Column Corine Hofstra

Algemeen

BORNE - Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar dit voelt goed! Het zonnetje schijnt, afgelopen week vloeide de drank rijkelijk tijdens Kingsnight & Koningsdag (wat was het druk!) en er werd vanaf ’s ochtends vroeg op Koningsdag massaal gekocht én verkocht op de rommelmarkt. 

Het begint weer helemaal op de situatie te lijken zoals in 2019, één klein verschilletje: iedereen in Borne, Hertme en Zenderen had wel zin in een feestje want het hing er met de benen uit op het Dorsetplein. Zelfs zo erg, dat de vaten compleet legen waren! Tot twee keer toe zelfs. Het stemt me positief: we zijn het dus niet verleerd hier in Borne. Nu kijk ik nog meer uit naar augustus! Als één van de bestuursleden van de Melbuul’ndagen zijn we namelijk al maanden druk met de voorbereiding voor dit 5-daagse dorpsfeest. Na 2 jaar van afwezigheid is het hoog tijd om met deze editie te gaan knallen! En aan dit Bornse publiek te zien, gaat dat helemaal goedkomen. In de tussentijd kan ik jullie aanraden om zelf eens op vakantie te gaan in Borne. Nieuw sinds afgelopen week zijn de e-choppers die je kan huren bij Restaurant Smikkel. Huur via Actief Twente een chopper voor een paar uur, kies voor een route van 25, 33 of 40 kilometer en ontdek gemeente Borne z’n beste kanten. Ik zag de eerste mensen al rondrijden. Tuut tuut!

Afbeelding
Living Statues voor Sri Lanka 19 uur geleden
Afbeelding
Vrijwilligers gezocht voor Mooi Weer Festival 20 uur geleden
Afbeelding
Prachtige donatie voor jeugdwerk damclub 18 apr, 14:21
Leerlingen van de groepen 7 en 8 van DE Optimist luisteren geboeid toe naar de les van adjudant en veteraan Frank Waanders.
Veteranen in de Bornse klassen 18 apr, 12:20
Anke Jonathans en Bertil Meyer met de poster van Borne op z'n Best.
Borne op z'n Best laat Borne bruisen 17 apr, 13:19
Bent u de leuke oma die zij zoeken?
Bijzondere oproep: Lieve en actieve oma gezocht! 17 apr, 12:15
Tijdens Open Podium Overijssel 2023 ging de band Kiespijn er met de hoofdprijs vandoor. Aan wie dragen zij op 20 april de wisselbeker over?
Wie volgt de band Kiespijn op en wint Open Podium Overijssel '24? 17 apr, 10:17
Afbeelding
Derde duofiets voor Fietsmaatjes Borne 16 apr, 15:36