We kunnen zaterdag weer volop genieten in het Muziekcafé in Borne. Met opnieuw een mooie act op het podium.
We kunnen zaterdag weer volop genieten in het Muziekcafé in Borne. Met opnieuw een mooie act op het podium.

Muziekcafé Borne met ‘Djazz it up!’ deze zaterdag

Algemeen

Zaterdagavond 14 mei is het weer genieten van mooie muziek en gezelligheid in het Muziekcafé Borne. Dit keer staat de band “Djazz it up!” op het podium:

BORNE - Muziek is constant in beweging en Djazz it up! volgt die ontwikkelingen. De ‘next generation’ muzikale talenten als Madeleine Peyroux, Amy Winehouse en Katie Melua staan nu aan het roer van die meest recente beweging waarbij het duidelijk is dat het hokjes denken voorbij is. Met veel lef, creativiteit en gemak doorbreekt deze nieuwe generatie bestaande muzikale grenzen zonder de jazztraditie te verloochenen. Ook Nederlandse talenten als Gare du Nord, Caro Emerald, Giovanca en Wouter Hamel storten zich in deze ontwikkeling. De playlist van Djazz It Up! staat vol met nummers van deze ‘next generation’ muzikanten.

Alle bandleden spelen al jaren live muziek in vele verschillende variaties. Van dixieland tot easy listening en van folk, pop tot rock. Zij zijn enthousiast aan de slag gegaan met dit ‘next generation’ repertoire. Zij voelen zich uitgedaagd door deze nieuwe muziek en ontdekken meer en meer hoe gevarieerd en dynamisch de nummers zijn opgebouwd. Aanvang 20.00 uur, het duurt tot circa 23.30 uur. De toegang is gratis.

Afbeelding
Living Statues voor Sri Lanka 22 uur geleden
Afbeelding
Vrijwilligers gezocht voor Mooi Weer Festival 23 uur geleden
Afbeelding
Prachtige donatie voor jeugdwerk damclub 18 apr, 14:21
Leerlingen van de groepen 7 en 8 van DE Optimist luisteren geboeid toe naar de les van adjudant en veteraan Frank Waanders.
Veteranen in de Bornse klassen 18 apr, 12:20
Anke Jonathans en Bertil Meyer met de poster van Borne op z'n Best.
Borne op z'n Best laat Borne bruisen 17 apr, 13:19
Bent u de leuke oma die zij zoeken?
Bijzondere oproep: Lieve en actieve oma gezocht! 17 apr, 12:15
Tijdens Open Podium Overijssel 2023 ging de band Kiespijn er met de hoofdprijs vandoor. Aan wie dragen zij op 20 april de wisselbeker over?
Wie volgt de band Kiespijn op en wint Open Podium Overijssel '24? 17 apr, 10:17
Afbeelding
Derde duofiets voor Fietsmaatjes Borne 16 apr, 15:36