<p>Drums, gitaar, zang, keyboard en meer: De Tambourijn helpt graag om je muzikale vaardigheden te vergroten! Bezoek komende zaterdag de opendeurdag van 10.30 tot 13.00 uur.</p>

Drums, gitaar, zang, keyboard en meer: De Tambourijn helpt graag om je muzikale vaardigheden te vergroten! Bezoek komende zaterdag de opendeurdag van 10.30 tot 13.00 uur.

Opendeurdag bij De Tambourijn in Borne

Komende zaterdag 18 juni is er een ‘opendeurdag’ bij de muziekopleidingen in De Tambourijn. Op deze dag kan iedereen, van jong tot oud, kennismaken met de volgende instrumenten; Drums, Keyboard, Zang, Gitaar, Basgitaar en het produceren van elektronische muziek in een echte muziekstudio.

BORNE - De Tambourijn geeft al jaren muziekles aan de Oonksweg te Borne, met als uitgangspunt: Plezier beleven aan je instrument!

De lessen zijn individueel en op maat gemaakt voor de leerling, in overleg met de docent bespreekt men wat de mogelijkheden zijn zodat dit perfect zal aansluiten op het niveau en de wensen van de leerling. De Tambourijn benadrukt dan ook dat élke leerling welkom is, ongeacht leeftijd, achtergrond of niveau. Iedereen kan immers muziek maken en hierin doorgroeien. Door maatwerk te leveren willen zij graag deze persoonlijke ontwikkeling verder stimuleren.

De opendeurdag start op 18 juni om 10.30 uur en duurt tot 13.00 uur. kom gerust eens kijken onder het genot van een kopje koffie. Meer weten over de lessen? Kijk ook eens op de website van De Tambourijn: www.detambourijn.nl

Meer berichten