Afbeelding
Foto: Shutterstock

Zeskamp CJV en BZSV

Algemeen

BORNE - CJV Borne en B.Z.S.V. hebben de handen ineen geslagen en besloten om samen een activiteit te organiseren in de vorm van een ‘Grandioze Zeskamp’. Leden van beiden verenigingen, vriendjes en vriendinnetjes en geïnteresseerden tot en met 15 jaar kunnen zich allemaal aanmelden voor de Grandioze Zeskamp op zaterdag 18 juni.

Vanuit vroeger bestaat er al een leuke band tussen de twee verenigingen. Veel leden van CJV Borne, voetbalden bij B.Z.S.V. en veel leden die lid waren bij B.Z.S.V. sloten uiteindelijk ook aan bij de wekelijkse clubavonden van CJV. Tijd om samen eens de krachten te bundelen en een gave activiteit neer te zetten. Om ervoor te zorgen dat nog meer kinderen de verenigingen leren kennen mogen de leden vriendjes & vriendinnetjes meenemen, maar ook andere kinderen tot en met 15 jaar zijn van harte welkom! Tijdens de zeskamp op 18 juni start de jeugd bij het clubgebouw van CJV (Piepersveldweg 5) waar 3 spellen worden gespeeld en dan gaan ze samen met de fiets en leiding onderweg naar het clubgebouw van B.Z.S.V. (Twickelerblokweg 11). Het is dus belangrijk om de fiets mee te nemen. Meedoen is gratis, drinken en eten zijn inbegrepen en aanmelden kan via info@cjvborne.nl!

Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak bij Bos Bedden Nijverdal 19 uur geleden
De 'drie gezichten' van het Sociaal Hus: Natalja, Sharon en Tom.
Kansen voor organisaties en inwoners 22 uur geleden
De wethouder mocht een deel van de oude muur naar beneden halen.
Sloop het Wooldrik gestart 23 apr, 16:22
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 23 apr, 14:11
Schouwburg Hengelo verandert op 1 mei in een post-apocalyptisch paradijs anno 2200 voor de voorstelling ATMEN. Foto: Anja Beutler
Spectaculaire klimaatcrisis-voorstelling van Nicole Beutler 23 apr, 14:10
Afbeelding
Samen Kerken: Ga uit o mens zoek uw vreugd 23 apr, 13:13
Irene Pigge.
Column Irene Pigge: halve woorden 23 apr, 12:57
Corine Hofstra.
Column Corine Hofstra: Borne was weer op z'n best! 23 apr, 11:55