op Rheineplein

Nog tot en met donderdag 16 juni is er weer het Rabobank streetsoccer op het Rheineplein. Het straatvoetbaltoernooi voor de leerlingen uit de groepen 5 en 6 van de Bornse basisscholen. 

BORNE - De deelnemers spelen op twee streetsoccervelden. De velden worden omringd door een houten boarding. Deze boarding zorgt dat de bal zoveel mogelijk in het veld blijft en functioneert als medespeler. Zo’n 200 deelnemers zijn verdeeld over teams, in de categorieën jongens, meisjes en gemengd. De teams spelen 4 tegen 4. De wedstrijden duren twaalf minuten. De poulewedstrijden worden maandag tot en met woensdag gespeeld tussen 15.30 en 18.00 uur, waarna donderdagmiddag de finales zijn. De uitslagen staan in de week van het toernooi op de Facebookpagina van Borne Sport.

De organisatie is in handen van BVV Borne, BZSV de Blauwwitters, Zenderen Vooruit en RKSV NEO in samenwerking met Borne Sport. Tevens zal Twickel Borne een aantal studenten inzetten als scheidsrechter. In het kader van Fair Play kunnen de teams elke speeldag de Fair Playprijs winnen.

Meer berichten